Kirabolták Franck Ribéry házát - videó

AC Milan v ACF Fiorentina - Serie A SPORT socccer soccer match TEAM FOOTBALL serie a SOCCER PLAYER one person waist up
Franck Ribery of Fiorentina celebrates greeting the supporters with the teammates during the Serie A match AC Milan v ACF Fiorentina at the San Siro Stadium in Milan, Italy on September 29, 2019 (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Vasárnap este kirabolták Franck Ribéry otthonát. A Fiorentina vb-ezüstérmes támadója éppen a Parma elleni olasz bajnoki mérkőzésen játszott, amikor felforgatták a házát.

A Bayern Münchennel korábban kilenc bajnoki címet és Bajnokok Ligáját nyerő Ribéry vasárnap este kezdőként lépett pályára a Parma otthonában 2-1-re megnyert találkozón, de ünneplésre nem sok ideje jutott, mert kirabolták a házát. A La Repubblica beszámolója szerint 36 éves szélső családja is ott volt a nézőtéren, így a tettesek zavartalanul felforgathatták a villáját, amelyből különböző értékeket, például ékszereket vittek magukkal.

Az este után a hazaérkező Ribéry egy videót is kiposztolt a közösségi oldalára arról, hogy milyen állapotban találta az otthonát.

Nem Ribéryé az első ilyen eset. 2019 az FC Barcelona hat labdarúgójának házát is kirámolták, miközben ők meccset játszottak, míg idén májusban Dele Allit, a Tottenham Hotspur középpályását késsel tartották fogva, amíg ékszereket vittek el az otthonából a betörők.