Több nőt is brutálisan megverhetett a brazil válogatottból kirúgott sztárfocista

Antony
Brazil's forward #19 Antony reacts during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between Croatia and Brazil at Education City Stadium in Al-Rayyan, west of Doha, on December 9, 2022. (Photo by Jewel SAMAD / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United játékosát, Antonyt a brazil válogatottból már kirúgták, mert a korábbi barátnője bántalmazás miatt feljelentette. A 23 éves futballista egyre nagyobb bajban van, azóta két másik nő is vádat emelt ellene.

Antony korábbi barátnője, a DJ-ként és influenszerként is ismert Gabriela Cavallian családon belüli erőszak, agresszió, fenyegetés és testi sértés miatt tett feljelentést a brazil játékos ellen a Sao Paulo-i rendőrkapitányságon még júniusban, és azóta újabb bizonyítékokkal állt elő.

Antony ellen már több nő is vádat emelt Forrás: AFP/Jewel Samad

A futballista mindent tagad, de úgy tűnik egyre nagyobb bajba kerül, mert most két másik nő is bántalmazással vádolja a brazil válogatott keretéből már kirúgott labdarúgót. Rayssa de Freitas joghallgató azt állította, hogy tavaly májusban egy Sao Pauló-i szórakozóhelyen bulizott a focistával, aki később a Land Rover terepjárójában olyan brutálisan megverte, hogy kórházi kezelésre szorult.

Egy másik brazil nő, a bankárként dolgozó 33 éves Ingrid Lana szerint Antony tavaly októberben viselkedett agresszíven vele.

- árulta el Lana.

Antony klubja, a Manchester United csak annyiban kommentálta az eseményeket, hogy komolyan fogja venni az ügyet, a brazil válogatottnál pedig a Bolívia és Peru elleni vb-selejtezőkre kikerült a keretből.

Forrás