Szoboszlai exe melltartó nélküli fotóval reagált a focista üzenetére - kép

Gécsek Fanni, tenisz
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő B Leipzig magyar válogatott klasszisának, Szoboszlai Dominiknek a magánéletében is minden rendben van. A klasszis focista a gyönyörű teniszcsillaggal, Gécsek Fannival alkot egy párt. A fiatal magyar sportolónőt imádják a rajongói a közösségi oldalakon, a képeit elnézve pedig ez nem is csoda
Vágólapra másolva!
Szeptemberben, három év után szakított egymással az álompárnak tartott Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni. A korábbi teniszező a különválás után eleinte nem hozott nyilvánosságra magáról felvételeket, azóta viszont egyre gyakrabban tesz közzé fotót – a legújabb pedig különösen szexivé sikerült.

Szeptemberben előbb hirtelen eltűntek Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni közös fényképei a focista és a szőke szépség Instagram-oldaláról is, és kikövették egymást a felek. A magyar válogatott focista menedzsere, Esterházy Mátyás később megerősítette, hogy ez a kapcsolat valóban véget ért.

Gécsek Fanni és Szoboszlai Dominik 2020 vége óta alkotott egy párt Forrás: fannigecsek@instagram

A modellként is dolgozó és marketingdiploma előtt álló Gécsek Fanni a szakítás után sokáig nem volt aktív a közösségi médiában, ám október óta ismét oszt meg magáról felvételeket.

A legutóbbi fotója talán minden eddiginél dögösebb lett,

ugyanis kigombolt blúzban, melltartó nélkül pózolt, így nem bízott sokat a képzeletre – vette észre a Metropol.

Érdekesség, hogy ezt a fotót már Szoboszlai nem láthatja, hiszen Gécsek a szakítás után privátra állította az oldalát – ugyanakkor

egy-két rajongói oldal is megosztotta a vadító fotót.

A szőke szépség ráadásul éppen azután osztotta meg ezt a fényképet, hogy Szoboszlai Dominik szintén az Instagramon egy "Boldog születésnapot, szerelmem" üzenetet tett közzé, amit Gécsek Fanni kutyájának címzett.