Vágólapra másolva!
Ha bemegyünk egy talponállóba, és belehallgatunk, miről is beszélnek ott az emberek egy-két korsó mellett, tuti, hogy éppen van valaki, aki arról sztorizik, hogy 20 évvel ezelőtt vitte volna őt a Fradi, meg hogy akár magyar válogatott focista is lehetett volna, de aztán másképp alakult. Ők a kevésbé szerencsések, akik nem válthatták valóra az álmukat. Vannak azonban olyanok, akik tehetséges sportolónak indultak, és bár a sportsikerek elkerülték őket, helyette a színpadon kapták meg azt a csillogást és elismerést, amit reméltek még sportolóként. Következzenek a magyar popszakma sztárjai közül azok, akik lehettek volna akár sikeres sportolók is.

Az új Puskás helyett az új Majka lesz?

Marics Peti az ország egyik legsikeresebb popegyüttesének, a ValMar duónak az oszlopos tagja. A karcos hangú énekes az elmúlt években az ország egyik legismertebb hangja lett, aki az együttesével aratott sikerei mellett a tévében is rendszeresen feltűnik. Marics Peti második helyen végzett a Tv2 egyik legsikeresebb produkciójában, a Sztárban sztár műsorában, ezt követően zsűritagként is kipróbálhatta magát az énekes ugyanitt, majd pedig ezüstérmes lett a Dancing with the Starsban. Ráadásul, miután Majka távozott a Tv2-től, Marics Peti műsorvezetőként is debütálhat a csatornán, ugyanis ő lesz az egyik műsorvezetője a Zsákbamacska című vetélkedőnek.

Marics Peti (balra) és Pető Brúnó vezetik a Zsákbamacskát 
Forrás: Origo

A ValMar dalai rendesen hasítanak, az Úristen című, Szikora Robival közösen felvett slágerük már több mint 41 millió lejátszásnál tart a YouTube-on, az együttes naptára pedig dugig van bulikkal, januárban a Papp László Budapest Sportarénában adtak nagyszabású koncertet.

Pedig Marics Peti akár a Bozsik vagy a Puskás Arénában is játszhatna – persze énekesként még akár fel is léphet ott –, hiszen korábban Puskás Öcsi egykori klubjában, a Budapest Honvédban nevelkedett. A 27 éves énekes ugyanis tősgyökeres kispesti, és négy évet futballozott a Honvéd utánpótláscsapatában.

Négy évet lehúztam a Honvédban, itt is születtem, Kispesten, úgyhogy ez a klub a szívem csücske. Az volt az álmom, hogy a felnőtt csapatban focizzak egyszer

– mondta Marics Peti, aki nemrég ellátogatott a Budapest Honvéd csapatához.

„Minden kis focista arról a pillanatról álmodik, amikor kilép a stadionba. Amikor itt voltam, még nem volt ilyen gyönyörűen megcsinálva, de

ha most nem a zenéléssel foglalkoznék, akkor örülnék, ha ide járhatnék haza. Van egy csodás stadion és egy örök magyar Puskás Ferenc is, úgyhogy megtiszteltetés, hogy ide születtem, Kispestre.

Ő is ezeken az utcákon járt, és isten a magyarok szemében”

- mondta az új Bozsik Arénáról és a kispesti kötődéséről Marics Peti, aki hangsúlyozta, hogy nagyon sajnálja, hogy sosem találkozhatott a legendás Puskás Ferenccel.

 

Marics Peti a Honvéd öltözőjében 
Forrás: Balogh Dávid/honvedfc.hu

„Amikor a Honvédban futballoztam, 26-os volt a mezszámom.

Közben ultra nagy Ronaldo-fanatikus lettem. Követendő példa minden sportolónak, és eszméletlen, ahogy most, 38 évesen is hozzááll a sporthoz. A mentalitásába, a küzdeni akarásába szerettem bele, és ez egy kincs, ami nagyon sokáig tud repíteni”

– tette hozzá Marics Peti, aki elmondta végül azt is, hogy nagyon szurkol a Honvédnak, mert ennek a csapatnak a legjobb három csapat között lenne a helye az NB I-ben.

Lapozzon, cikkünk a következő oldalon folytatódik!