Itt vannak a legújabb hírek a koncert közben csúnyán megégett Valkusz Milánról

ValMar, Valkusz Milán, Marics Peti
Vágólapra másolva!
Egyre gyakoribb jelenség, hogy az előadók durva sérüléseket szenvednek a színpadon, ami egyrészt saját hibájukból, másrészt valamilyen technikai hibából adódóan történik. De egy új, őrült szokás is egyre terjed a rajongók körében, akik különböző tárgyakat, bizarr dolgokat dobálnak fel a színpadra az énekeseknek, akkor nagyobb a baj, ha el is találják őket. Vannak olyan sztárok, akik emiatt már félnek a közönségtől, de egyelőre még nem tudják, hogyan kezeljék ezt a helyzetet. A show-k is egyre összetettebbek, látványosabbak, egyes kellékek is veszélyesek lehetnek. Legutóbb Valkusz Milán, a ValMar énekese égett meg koncert közben, mert túl közel hajolt egy tüzet lövellő pirotechnikai eszközhöz.
Vágólapra másolva!

Valkusz Milán

A ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán nagyszabású koncertet adott szombat este a Papp László Budapest Sportarénában, ahol Valkusz Milán durván megsérült, amikor túl közel ment az egyik pirotechnikai eszközhöz, amiből hirtelen láng csapott fel, őt pedig megégette. A szerencsétlen esetet egy rajongó rögzítette telefonjával, az ijesztő felvétel gyorsan elterjedt a közösségi médiában. A videón látható, hogy miután az énekes megfordult, füst szállt fel a magasba, ugyanis kigyulladt a haja, sőt, megégett a szemöldöke és a szempillája is, az égés szagát a közönség is érezte. Az eset után fájdalmai voltak, ezért le kellett sétálnia a színpadról.

@orszagdani#valmar#milo#tűz#fire#koncert♬ eredeti hang - Dani

Az esetet követően már megnyugtatták a közönséget, hogy szerencsére nem történt nagyobb baj.

A történtekről készült videók bár ijesztőek, nem történt sérülés. Óriási bulit csapott a Valmar, a közönség és a fiúk is nagyon jól érezték magukat" - mondta a ValMar menedzsere, azóta Valkusz Milán is megszólalt a történtekről.

"Nos, hogy mi történt pontosan? Annyi, hogy rosszkor voltam rossz helyen... A közönséggel kontaktáltam, teljesen megfeledkeztem arról, hogy a gép ott lehet... Ennek a következménye az volt, hogy egy pillanatra fellángolt a hajam, a ruhám attól a spricctől.

- magyarázta a fiatal énekes a balesetről, melyről hátborzongató felvételek készültek, egy pirotechnikai szakértő szerint akár bele is halhatott volna a történtekbe.

A képek között lapozhat:

Marics Peti

Nem túl szerencsés a ValMar csapata az utóbbi időben, ugyanis Marics Peti kezdte a sort súlyos sérülésével, ő még tavaly nyáron, a Budapest Park színpadán sérült le annyira, hogy hetekig gipszben kellett lábadoznia. Az énekes a koncert hevében, ugrálás közben hatalmasat esett, mégis folytatta az előadást.

@timiimodi Csórikám, nem így gondoltuk a kéz és lábtörést @Budapest Park @Marics Peti @Brúnó Pető @Spacc_official @manuelsingx #budapestpark#budapest#valmar#valmarduo#marics#maricspeti#valkusz#valkusz#valkuszmilan#bruno#brunoxspacc#manuel#first#concert#firstconcert#budapest#budapestpark#foryou#foryoupage#nekedbee#nekedbelegyen#iphone#iphone14pro#accident#summer#summer2023#viszavérem#egetanap♬ New Abundance - Omar Enfedaque

Végül kerekesszékben kellett levinni őt a színpadról, később kiderült, hogy eltörte a lábát. A jelenlévők elmondása szerint az adott dalt még féllábon állva adta elő, pár percre félbeszakadt a koncert, majd az este hátralévő részében ülve énekelt tovább, de látszott, hogy nagy fájdalmai voltak.

Még jó egy hét fekvő gipsz, így sajnos ezen a héten még nem tudok menni fellépésekre...
de jövő hét kedden kapok járógipszet és onnantól folytatjuk a nyarat... Kevesebb ugrálással, de együtt. Köszi mindenkinek a jókívánságokat és szeretetet, amit az utóbbi napokban végtelen dózisban küldtetek felém" - írta akkor a közösségi oldalán Marics Peti, aki a járógipszben, az orvosok tanácsai ellenére hamarabb visszatért a színpadra, mint ajánlott lett volna.

Még több durva koncertbalesetért lapozzon, a cikk folytatódik!