Vágólapra másolva!
A világhírű kolumbiai énekesnő, Shakira a jelek szerint a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New England Patriots korábbi elkapójával, Julian Edelmannel randevúzik.

A 2020-ban visszavonult, 3-szoros Super Bowl-győztes Julian Edelman Shakira társaságban töltötte az énekesnő 47. születésnapi partiját, és a pletykák szerint szerelmi szál is fonódott közöttük. Shakira 2022 nyarán vált el a világ- és Európa-bajnok focistától, Gerard Piquétől; míg a Patriots-legenda Edelman orábban a Victoria's Secret brazil szupermodelljével, Adriana Limával és a svéd modellel, Ella Rose-zal volt együtt. Az NFL-sztárnak utóbbi nőtől 2016 novemberében kislánya is született.

Shakira Hamiltonnal és Cruise-zal is csak barátságot ápol

Shakirát az elmúlt másfél évben a Forma-1-es pilóta, Lewis Hamilton oldalán, és az amerikai színésszel, Tom Cruise-zal is együtt látták, de állítólag mindketten csak barátok. A Bors megírta, hogy

 a hollywoodi sztár többet akart a dél-amerikai énekesnőtől, de Shakira nem viszonozta.

„Nem akarja zavarba hozni vagy felzaklatni Tomot, de az ő részéről nincs semmi vonzalom vagy romantikus érdeklődés, egyszerűen csak barátságos volt vele. Shakirának hízelgő az udvarlás, de nem érdekli a filmszínész" – nyilatkozta Shakira egy ismerőse a Heat magazinnak.

Nem a Shakira-Edelman lenne az első páros, hogy egy énekesnő egy NFL-sztárral randizik, hiszen néhány hónapja Taylor Swift és Travis Kelce is egy párt alkot.

Kapcsolódó cikkek