Vágólapra másolva!
Nagyon nem akar beindulni az edzősködés Wayne Rooney számára. Az egykori angol válogatott futballista dolgozott a Derby County, a DC United és a Birmingham City labdarúgó-együttesénél, de egyik ténykedése sem egy sikertörténet. A hírek szerint könnyen lehet, hogy nem is erőlteti tovább az edzősködést és inkább bokszolónak áll a Manchester United legendája.

Összejöhet a Ronney-Ibrahimovic bokszmeccs

A Birmingham legutóbb történelmi mélypontra került vele, innen már Rooney nélkül támadhatnak fel. A korábbi klasszis jelenleg nem dolgozik a futballsportban, ezért felröppent az ötlet, hogy esetleg bokszolni kezd - írja a Bors.

Wayne Rooney
Wayne Rooney bokszolónak állhat
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto

Még semmi sem bizonyos, de az ellenfélkeresés már javában folyik. Azt is hallani, hogy az egykori svéd klasszissal, Zlatan Ibrahimoviccsal csatázhatna. 

Paulie Malignaggi ökölvívó-elemző odáig ment, hogy mint lehetséges riválissal, Ibrahimovic nevével hozakodott elő. Ez telitalálat, mert bőven hozná a pénzt - számolt be róla a Marca. 

Erre alaposan ráfizethetne, hiszen Ibrahimovic korábban a karatesportban fényesen bizonyított, ebből fakadóan a mozgáskultúrája jóval meghaladja Wayne Rooney-ét.

Rooney tárgyalt már több meccsszervezővel is, akikkel személyesen beszélgetett. Bár még nincs konkrétum, de 

Eddie Hearn promóternek például az jutott eszébe, hogy Rooney az influenszerből lett bokszolóval, Jake Paullal küzdhetne meg.