Vágólapra másolva!
Újabb nem várt fordulat következett be Dani Alves ügyében, ugyanis a börtönből nemrég szabadult korábbi Barcelona-focistával közös képet tett ki a közösségi oldalára az exfelesége.

Kiengedték és visszafogadták?

Dani Alves a vádak szerint egy éjszakai klubban megerőszakolt egy nőt Spanyolországban, ami miatt sokáig börtönben is volt. A korábbi brazil válogatott focista előző héten szabadult, miután letette az egymillió eurós óvadékot.

679478471
Joana Sanz és Dani Alves egy 2017-es közös képen
Fotó: AFP 

Órákkal a szabadulása után spanyol információk szerint a korábbi sztárfocista szűk körű házibulit tartott, majd nem feledkezett el korábbi feleségéről, Joana Sanzról sem, akinek hatalmas virágcsokrot küldetett.

Itt a nem várt fordulat

A spanyolok már szombaton arról írtak, hogy a 31 éves exmodell meglátogatta Alvest, ami azért is érdekes, mert Sanz korábban „kikövette” az Instagramon a focistát és az összes közös képet is törölte. Most viszont egy storyba közös képet töltött fel, amin egymás kezét fogják és van egy közös tetoválásuk is azzal a felirattal, hogy 1+1=1.

Ezt a képet tette ki Joana Sanz
Fotó: instagram.com/stories/joanasanz

Dani Alves 2022 decemberében erőszakoskodott egy nővel, amiért 2023 januárjában vették őrizetbe. Alves minden vádat tagadott, állítása szerint beleegyezéssel történt meg a kapcsolata a hölggyel, de elítélték, ennek ellenére március 25-én óvadék ellenében elhagyhatta a a börtönt, de így is hetente meg kell jelennie majd a bíróságon és le kellett adnia a spanyol és a brazil őútlevelét is nem hagyhatja el az országot.