Vágólapra másolva!
Informális híreink szerint a jövő hét folyamán, több napon át, titokban csúsznak a hazai, valamint a környező országok snowboard társadalmának fenegyerekei. Az extrém trükközést az éj leple alatt tervezik Budapest belvárosában...

A pontos helyszínek és időpontok vasárnap este, 20.00 órakor derülnek ki az Upside Down nevű helyen, amely az Arany János utcai Metró megállónál található. A titokban szerveződő, illegális snowboardozáson - állítólag - Közép-Kelet-Európa snowboard sztárjai is részt vesznek.

Sokak számára elképzelhetetlen a szinte hó nélküli, freestyle snowboardozás, de vannak, akik a hegyektől és lejtőktől távol, illegálisan, azaz bármi áron megvalósítják legmerészebb álmaikat, elég nekik egy korlát, vagy egy lépcső és némi hó...

Úgy hallottuk, hogy a freestyle trükkökre a budai és pesti oldal központi helyszínein kerül sor, ahová a, mintegy 15-20 profi, valamint néhány amatőr snowboardos hivatalos. A sportolók célja nem csak az, hogy jól érezzék magukat, de versenyt hirdetnek a bemutatott trükkök alapján, amelynek döntőjére március 4-én este kerül sor.

A környező országok profi snowboardosainak több lehetőségük van a gyakorlásra, így kíváncsian várjuk az eredményt (amennyiben a gerilla akciót a hatóság nem akadályozza meg). A lelkes csapat minden nap maga szállítja a helyszínre a havat, amin nagyjából 3 órán keresztül lehet biztonságosan landolni...íme egy példa, hogy a lelkesedés mire képes.

Aki kíváncsi a pontos helyszínekre és a srácok titkos készülődésére, az tartson velünk február 26-án este, az Upside Down-ba, 20.00 órától.