Vágólapra másolva!
A hétvégén már a főcsoport-elődöntőkre kerül sor a profi amerikaifutball-ligában (NFL). A legnagyobb rangadónak a Buffalo Bills és a Kansas City Chiefs összecsapása ígérkezik. A Buffalo szurkolói már javában megkezdték a hangolódást a találkozóra, és a vendégek játékosainak párjait, így Brittany Mahomesot és Taylor Swiftet is célba vették már.

A tizenkétszeres Grammy-díjas énekesnő, Taylor Swift a Kansas City Chiefs tight endjével, Travis Kelce-vel alkot egy párt. Swift az elmúlt hónapokban többször is jelen volt a Chiefs meccsein, és minden bizonnyal Buffalóba is elkíséri Kelce-t, ahol az Amerikai Főcsoport elődöntőjében csap össze a két csapat. A Bills szurkolói már nagyon várják őt, az NFL előző fordulójában, a Pittsburgh Steelers ellen egy kifejezetten neki szóló tábla is felbukkant.

Brittany Mahomesot nem várják Buffalóba

Akit azonban nem szívesen látnának a Buffalo-drukkerek, az a Chiefs irányítójának, Patrick Mahomesnak a felesége, Brittany. A kétgyermekes édesanyát több Bills-rajongó is arra kérte, hogy maradjon távol a stadionjuktól, egyesek kifejezetten ellenséges hangnemben megnyilvánulva. A népszerűtlensége ellenére azonban – tekintve, hogy Brittany Mahomes még Taylor Swiftnél is gyakrabban kíséri el a párját – valószínűtlen, hogy teljesül a Bills-drukkerek kívánsága.

A Buffalo Bills–Kansas City Chiefs főcsoport-elődöntőt magyar idő szerint hétfőn, 0:30-tól rendezik.

Noha a minden bizonnyal fagypont alatti hőmérséklet miatt Brittany Mahomes várhatóan nagykabátban jelenik majd meg Buffalóban, így is üde jelenség lesz. A majdnem kétmillió követőjével rendszeresen oszt meg családi fotókat, de emellett magáról dögös képeket is, így

az egyik legszexibb feleségnek tartják az NFL-sztárok között.

Brittany Mahomesot nem szívesen látják Buffalóban, pedig a közösségi médiában a rajongók imádják Forrás: instagram.com/brittanylynne

A következő oldalon még több vadító fotót tekinthetnek meg Brittany Mahomesról.