Agyonlőtték a meccs után a győztes csapat szurkolóját

Buffalo Bills, NFL, szurkolók
MIAMI GARDENS, FLORIDA - JANUARY 07: Fans tailgate prior to a game between the Buffalo Bills and the Miami Dolphins at Hard Rock Stadium on January 07, 2024 in Miami Gardens, Florida. Megan Briggs/Getty Images/AFP (Photo by Megan Briggs / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Miamiban, a nyílt utcán megölték az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Buffalo Bills egyik szurkolóját, miután az alapszakasz utolsó fordulójában a kedvenc csapata legyőzte a Miami Dolphins együttesét.

A Buffalo Bills az NFL alapszakaszának utolsó mérkőzésén 21-14-re győzött a Miami Dolphins otthonában, ezzel megnyerte az Amerikai Főcsoport (AFC) keleti divízióját, és megszerezte a második kiemelést az AFC rájátszásában. A találkozó után a vendégszurkolók egy csoportja Miami utcáin ünnepelte a Bills sikerét, amikor szóváltásba keveredett egy helyi autóssal. A vita következtében

a sofőr kiszállt az autóból, és négyszer rálőtt a 30 éves Dylan Isaacsra.

Nem sikerült újraéleszteni a Bills-szurkolót, barátnője és barátai nézték végig a halálát

A rendőrök és a mentők a kiérkezésük után

megpróbálták újraéleszteni a férfit, de a súlyos mellkasi sérülései miatt nem sikerült,

és végül Isaacsot a barátnője és a barátai szeme láttára még a helyszínen halottnak nyilvánították. Dylan Isaacs családja elindított egy adománygyűjtő oldalt, hogy a férfit Kanadában, a szülőhelyén temethessék el, ahol édesanyja és öccse jelenleg is él.

A Buffalo Bills a playoff első, wild card körében a Pittsburgh Steelers együttesét fogadja, míg a Miami Dolphins a címvédő Kansas City Chiefs otthonába látogat a hétvégén.