Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Hatalmasat változott, alig lehet ráismerni Hajdú Péter volt barátnőjére

Alföldy Anna
Vágólapra másolva!
Hajdú Péter volt barátnője külseje teljesen megváltozott. Az okokról most először szólalt meg a modell.
Vágólapra másolva!

A Next Top Model Hungary egyik versenyzője, Alföldy Anna sokaknak már ismerős lehet, hiszen néhány évvel ezelőtt Hajdú Péter barátnője volt. A telt alkattal rendelkező modell végül bejutott a legjobb 16 lány közé, azonban ma már csak a televízióból követheti a többi lány kalandjait, ugyanis búcsúzott a versenytől. 

A modell még a forgatás előtt kórházba került, és nem tudta formába hozni magát, azonban mostanra teljes életmódváltásba kezdett, és jóá kilótól megszabadult. 

"A kiesésem nem a súlyomon múlott, inkább azon, hogy nem akartam eléggé. Nem álltam rá készen. Viszont pont jókor jött az életemben, mert az is kellett ahhoz, hogy változtassak az életmódomon, vagy akár a hozzáállásomon. Arról, hogy milyen műtéten estem át, nem is szívesen mesélnék, viszont az tény, hogy emiatt sem testileg, sem lelkileg nem tudtam felkészülni a műsorra, nem tudtam formába hozni magam" - kezdte.

Azóta viszont életmódot váltottam, heti háromszor kardiózom, mellette odafigyelek az étkezésre. 

Elkezdtem a mediterrán diétát, tehát rengeteg zöldséget eszem hússal vagy hallal, továbbá nem nasizom, nem iszom cukros üdítőket vagy alkoholt, illetve este nyolc és reggel tíz között csak vizet iszom. 

Ennek köszönhetően szépen elkezdtem fogyni, és mindössze öt kilóról van szó, de az látványos. 

Az utóbbi időben jó pár régi ismerőssel futottam össze, mindenki le van döbbenve a változáson, ami nekem nyilvánvalóan jól esik. Persze még így sem vagyok teljesen megelégedve magammal - mesélte lelkesen, fogyni azonban most már nem szeretne. 

"Fogyni már nem is igazán szeretnék, inkább csak formálódni, alakulni. 

Látom a bőrömön, hogy van mit feszesíteni rajta 

De annak nagyon örülök, hogy az a farmer, amit még decemberben rendeltem és tévedésből rossz méretet küldtek, tehát a combomig nem jött fel, az most egy kicsit még bő is rám" - hangsúlyozta a Story.hu-nak. 

Sokáig bántották a súlya miatt

A környezetemben nem tudok olyan személyt mondani, aki valóban azt mondaná magáról, hogy „igen, én elégedett vagyok magammal belsőleg és külsőleg egyaránt”.

Engem például rendszeresen bántottak a súlyommal kapcsolatban, már általános iskolában is. Gúnyolódtak, hogy mekkora fenekem van.

Huszonéves felnőttként pedig volt egy olyan barátom, aki folyton kőkemény diétára akart fogni, mert szerinte ilyen fejhez, amivel én rendelkezem, nem társulhat ilyen testalkat. Hiába menekültem ki ezekből, és az ehhez hasonló helyzetekből, sajnos az ilyen típusú mondatok mélyre tudnak menni, ennek köszönhetően alakult ki bennem a testképzavar" - mesélte a gyerekkoráról. 

Ugyanúgy, ahogy rám hatottak mások eltorzított képei, amelyek nálam rettenetes önképzavart okoztak, úgy az enyémek is hathatnak, főleg a fiatalabb lányokra.

Én sem felismerhetetlenné szerkesztettem a képeim, de az általam elképzelt sokkal szebb képet akartam mutatni magamról. Viszont a mai felnőtt fejemmel, ami mögött kemény önismereti és belső munka van, elkezdtem megszeretni magam, és igenis felelősséget érzek, hogy valóságot és hiteles képet mutassak magamról. Elkezdtem megválni olyan dolgoktól, amik nélkül azt hittem nem tudok élni. Például az óriás műszempilláktól és műkörmöktől. Azokat a képeket, amiken ilyen formában szerepeltem már le is töröltem a közösségi oldalaimról, hogy még véletlenül se tévesszek meg senkit" - hangsúlyozta még korábban. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről