Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Újabb részletek Zámbó Krisztián állapotáról a balesete után

Vágólapra másolva!
Mint írtuk, súlyos sérüléseket szenvedett nemrég Zámbó Krisztián, akit barátnője, Takács Zsuzska ápol azóta is. Most kiderült, hogy a balesete miatt kezelésre szorul.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz leendő sztárja, Zámbó Krisztián április végén jelentkezett be közösségi oldalán a rossz hírrel, hogy súlyos balesetet szenvedett.

44 éves vagyok, és az első törésem megvolt... Soha életemben nem estem el biciklivel, de sikerült.

Végig törés... De ettől függetlenül a fellépéseket nem hagyom abba, úgyhogy így fogok fellépni a színpadon" - jelentkezett a kórházból akkor Zámbó Krisztián, akiről az a hír terjedt, hogy feladta az Ázsia Expresszt.

Az énekes nagyon nehezen épül fel a biciklibalesete során szerzett sérüléséből, ezt pedig a legfrissebb bejegyzése is bizonyítja.  "Indulás fizikoterápiára" . írta az oldalán.

A barátnője ápolja

Szerencséjére ott van vele Takács Zsuzska, akivel bár hullámzó a kapcsolatuk, mindig támogatják egymást, és végül mindig egymás mellett kötnek ki.

Nehéz elviselni ezt a semmittevést, de ennek ellenére a fellépésekre valahogy mindig eljutok. A szerelmem folyamatosan ápol engem.

De a legnagyobb probléma, hogy nehezen tudunk együtt aludni, mert ő folyton attól fél, hogy ráfekszik, én pedig nem tudok miatta aludni. Úgyhogy két-két és fel hete alig alszunk együtt, mert vagy én alszom a nappaliban vagy ő, és már nagyon hiányzik" - mondta a napokban Zámbó Krisztián, aki elárulta, hogy a gipszet már levették a kezéről, viszont ekkor derült ki, hogy csuklója is eltörött, nemcsak a könyöke.

Mivel Takács Zsuzska számára is nagyon nehéz ez az időszak, sokan kérdezik tőle a közösségi oldalán, hogy ő hogy bírja az ápolást.

Köszönöm szépen, jól vagyok, megkezdődött a szezon a fellépések szempontjából, úgyhogy rengeteget megyünk, dolgozunk.

Kicsit most megnehezíti a mindennapjainkat, hogy Krisztián eltörte a könyökét és a csuklóját, de szerencsére már kifelé jön a dologból”- árulta el követője kérdésére korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben a Farm VIP egykori sztárja, aki most egyedül kell ellássa azokat a feladatokat, amiket eddig ketten csináltak, így a házimunkára kevesebb ideje jut. Takács Zsuzska a kérdésekre válaszolva megerősítette, hogy már jobb a helyzet, és párja is hamarosan felépül.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről