Összeomlott Takács Zsuzska, vigasztalhatatlanul zokogott - videó

Takács Zsuzska
Takács Zsuzska
Vágólapra másolva!
Kemény feladatot kaptak a Farm VIP még versenyben lévő játékosai, melyben sokak meglepetésére a női játékosok bírták legtovább. A sárga csapatból Kiss Daniella és Takács Zsuzska, a pirosak közül Lissák Laura és Balogh Edina tartottak egy nehéz súlyt a lábukkal több mint két órán keresztül. Az összecsapás lelkileg és testileg is megviselte a játékosokat, Takács Zsuzska vigasztalhatatlanul sírt, elmondása szerint hatalmasat csalódott magában. 
Vágólapra másolva!

A nehéz feladatot erejükön felül teljesítették a csapatok, és bár rengeteg holtponton kellett átesniük, mégis órákon át kitartottak. Lissák Laura a feladat közben többször is sírva fakadt, őt csapattársa, Balogh Edina nyugtatta közben, így sikerült végül nekik, azaz a piros csapatnak megnyerni ezt a küzdelmet.

A sárgáktól Kiss Daniella és Takács Zsuzska tartottak ki legtovább, de Takács egy ponton megremegett, elvesztette az egyensúlyát és leejtették a lábukkal tarott súlyt, így győztek a pirosak. Zámbó Krisztián barátnőjét lelkileg nagyon megviselte, hogy elbukta a feladatot, vigasztalhatatlanul sírt az értékelés alatt. Elmondása szerint hatalmasat csalódott magában, hiszen 15 éves sportolói múlttal rendelkezik, úgy érezte, hogy neki ennél is többet kellett volna bírnia, csak korább sérülései miatt csökkent az állóképessége, emiatt is volt ennyire szomorú.