Steph Curry sorozatban 105 hármast dobott be edzésen - videó

2019 NBA All-Star Game Horizontal SPORT
(FILES) In this file photo Stephen Curry #30 of the Golden State Warriors and Team Giannis reacts as they take on Team LeBron in the second quarter during the NBA All-Star game as part of the 2019 NBA All-Star Weekend at Spectrum Center on February 17, 2019 in Charlotte, North Carolina. - Golden State Warriors star Stephen Curry is being lined up to return from injury in this weekend's game against the Washington Wizards, head coach Steve Kerr confirmed Tuesday. (Photo by STREETER LECKA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Vágólapra másolva!
Sorozatban 105 triplát dobott be egy edzésen Stephen Curry, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Golden State Warriors sztárja.

A háromszoros NBA-bajnok Chicagóban, a magyar idő szerint hétfő hajnali mérkőzésre készülve mutatta be a hihetetlen dobóteljesítményt a tréning zárásaként.

Az első két hármast még nem rögzítették, de a többi 103-at videofelvétel bizonyítja, melyen a 32 éves játékos az alapvonalnál, a sarokból tüzelve szórja a labdákat a gyűrűbe.

"Azt hiszem, az előző egyéni csúcsa 77 volt, ez kész őrület" - jelentette ki Steve Kerr vezetőedző. "Ha még létezik a Guinness Rekordok Könyve, akkor ennek a teljesítménynek bele kell kerülnie."

Az idei szezonban 43 millió dollárt kereső Curry - aki kétszeres világbajnok - jelenleg 2499 triplánál tart az NBA-ben, s az örökranglistán csak Ray Allen (2973) és Reggie Miller (2560) előzi meg őt.