Brutális térdrúgás után vették el a győzelmet az MMA-harcostól - videó

UFC 238 Cejudo v Moraes GettyImageRank2 ultimate fighting championship chicago - illinois chicago Horizontal SPORT MARTIAL ARTS
CHICAGO, IL - JUNE 08: Aljamain Sterling (L) kicks Pedro Munhoz at United Center on June 8, 2019 in Chicago, Illinois. Rey Del Rio/Getty Images/AFP (Photo by Rey Del Rio / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az UFC pehelysúlyú világbajnoka, Aljamain Sterling egy óriási térdrúgást kapott a fejére Petr Yantól. A meccset Sterling nyerte, mivel a bírók szabálytalan mozdulat miatt diszkvalifikálták Petr Yant.

Aljamain Sterling egy óriási fejrúgást kapott Petr Yantól az UFC által szervezett pehelysúlyú bajnoki meccsen - olvasható a TMZ oldalán.

Aljamain Sterling (balra) nyerni tudott a döntőben hála a bírók döntésének Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Rey Del Rio

A korábbi bajnok Petr Yan a földön guggoló Sterlinget brutális módon fejbe térdelte.

A meccsbíró Mark Smith azonnal félbeszakította a meccset, Sterling pedig a fejét szorongatva a padlóra esett.

A bíró az eset előtt még figyelmeztette Yant, hogy nem lehet térdrúgással támadnia az ellenfelére, mert ez szabálytalan ebben a szituációban.

A meccset követő interjúban Sterling elsírta magát az esetről mesélve.

Yan később elnézést kért, és gyors felépülést kívánt az ellenfelének. Azt is elmondta, hogy nagy hibát követett el. Az UFC történetében ez volt az első címmeccs, ahol az egyik harcos úgy nyerte el a címet, hogy a másik ellenfelet a meccs alatt szabálytalan mozdulat miatt diszklavifikálták.