Az utcán verekedtek össze a UFC egymást gyűlölő sztárjai

UFC 272: Covington v Masvidal GettyImageRank1 Combat Sport Boxing - Sport USA Nevada Las Vegas Fighting Color Image Punching Photography Welterweight Ultimate Fighting Championship Mixed Martial Arts Topix Bestof Bestpix Jorge Masvidal PersonalityInQueue
LAS VEGAS, NEVADA - MARCH 05: Colby Covington (R) punches Jorge Masvidal in their welterweight fight during UFC 272 at T-Mobile Arena on March 05, 2022 in Las Vegas, Nevada. David Becker/Getty Images/AFP (Photo by David Becker / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy miami étterem előtt folytatódott a UFC két fenegyerekének, Colby Covingtonnak és Jorge Masvidalnak a március eleji összecsapása.

Covington március 5-én egyhangú pontozással győzte le a kubai és perui felmenőkkel bíró Masvidalt, de úgy tűnik, hogy a mérkőzés nem ért véget az eredményhirdetéssel. A hírek szerint a felek egy miami steak bár előtt verekedtek össze, ami így nem is egésen igaz: Masvidal hátulról támadva ütötte meg kétszer ököllel a sértetett, akinek két fogát is kiverte.

A rendőrség a sértett jogaira hivatkozva nem erősítette meg, hogy Covington kapta a pofonokat, de több forrás is egyértelműen állítja, hogy a két UFC-harcos szólalkozott össze. Masvidalt minden esetre súlyos testi sértés okozásának gyanújával vette őrizetbe a rendőrség.

A két bunyós évek óta rendkívül rossz viszonyban van, pedig korábban óriási barátok voltak. A kaliforniai születésű Covington Floridába költözve ugyannál a csapatnál, az American Top Teamnél állt edzésbe, amelyiknek Masvidal is tagja volt, és utóbbi be is fogadta az otthonába. Később azonban arra hivatkozva, hogy Covington kihasználja és visszaél a bizalmával, kidobta immár csak egykori barátját, és végérvényesen megromlott a viszony a két harcos között, akik eddig is minden alkalmat megragadtak, hogy szapulják egymást.