Tört-zúzott a feldühödött szurkoló, teljesen elborult az agya a vereség után - videó

Philadelphia Eagles Fans Watch Super Bowl LVII GettyImageRank2 Color Image nfl super bowl human interest Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
PHILADELPHIA, PA - FEBRUARY 12: Philadelphia Eagles fans react while watching Super Bowl LVII at City Tap House on February 12, 2023 in Philadelphia, Pennsylvania. The Philadelphia Eagles play the Kansas City Chiefs in Super Bowl LVII in Glendale, Arizona today. Mark Makela/Getty Images/AFP (Photo by Mark Makela / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A társai sem bírták lefogni az ideges férfit, aki nehezen viselte el, hogy a Philadelphia Eagles kiélezett végjátékban elvesztette az 57. Super Bowlt.

A profi amerikaifutball-liga (NFL) magyar idő szerint hétfő hajnalban megrendezett nagydöntőjén a Kansas City Chiefs tízpontos hátrányból felállva egy utolsó másodpercekben szerzett mezőnygóllal 38-35-re győzte le a pennsylvaniai együttest.

Noha ezután elvileg még volt egy kis ideje az Eaglesnek arra, hogy egyenlítsen vagy fordítson, egy amerikai háztartásban ezt már nem tudták végignézni.

Egy feldühödött rajongó ugyanis a sikeres mezőnygól pillanatában durván betörte a televízió képenyőjét, majd ingerülten tovább ütötte azt, amíg el nem tűnt a kép.

A társai próbálták lenyugtatni, mondván, hogy „ez csak egy játék", ám ez még inkább feidegesítette: leszakította a tévét a falról, majd többször rátaposott az eszközre.