Vérfagyasztó hideg: lefagyott az edző bajsza, szétrepedt a világsztár sportoló sisakja a meccsen - fotók

AFC Wild Card Playoffs - Miami Dolphins v Kansas City Chiefs GettyImageRank2 American Football - Sport Looking USA Kansas Photography January Arrowhead Stadium Kansas City Chiefs Andy Reid - Coach NFL Miami Dolphins Playoffs Head Coach AFC Wild Card Playo
KANSAS CITY, MISSOURI - JANUARY 13: Head coach Andy Reid of the Kansas City Chiefs looks on during the AFC Wild Card Playoffs against the Miami Dolphins at GEHA Field at Arrowhead Stadium on January 13, 2024 in Kansas City, Missouri. David Eulitt/Getty Images/AFP (Photo by David Eulitt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának első fordulójában a címvédő Kansas City Chiefs magabiztosan legyőzte a Miami Dolphins csapatát, ezzel továbbjutott a következő körbe. A mérkőzés nem csak az eredmény, hanem az elképesztő időjárási körülmények miatt is emlékezetes maradt, a meccset vérfagyasztó hidegben játszották le.

Dermesztő hideg az NFL-meccsen

A Pittsburgh Steelers és a Buffalo Bills meccsét az ítéletidő miatt elhalasztották, azonban a Patrick Mahomes vezette címvédő Chiefs minden idők negyedik leghidegebb mérkőzésén fogadta a floridai melegből érkező Dolphins csapatát.

Már a kezdéskor mínusz 20 fok volt a hőmérséklet az Arrowhead Stadionban, majd az erőteljes szélnek köszönhetően a mínusz 27 fokot is elérte a dermesztő hideg.

A világhírű popsztár, Taylor Swift, aki a Chiefs sztárjának, Travis Kelce-nek a párja, egy zárt lakosztályból követte az eseményeket, a lelátón viszont több szurkoló is símaszkban és meleg öltözetben védekezett a kegyetlen időjárási körülmények ellen.

Sokan így védekeztek a döbbenetes hideg ellen Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images/David Eulitt

A Chiefs-sztár, Patrick Mahomes sisakja olyan rideggé vált, hogy egy ütközés után egy hatalmas darab letört belőle, így cserélni kellett a fejvédőt, a hazaiak edzőjének, Andy Reidnek pedig még a bajsza is lefagyott a vérfagyasztó hidegben.

A kellemetlen időjárás viszontagságait a Miami szenvedte meg jobban, ugyanis a Kansas 26-7-re nyert, ezzel magabiztosan jutott tovább a következő fordulóba.

További fotókért lapozzon!