Beckham Messinek drukkol a vb-döntőn

visszavonul David Beckham, a Paris Saint-Germain játékosa
Vágólapra másolva!
A Messi-rajongótábor új taggal bővült, ezúttal David Beckham dicsérte a négyszeres aranylabdás argentin futballistát. Beckham 3-1-es argentin győzelmet tippelt a vb-döntőre, és megemlékezett James Rodriguez Uruguay elleni bombagóljáról is.
Vágólapra másolva!

"Messi csodálatos. Rengeteg örömöt szerez a játékával az embereknek. És még különlegesebbé teszi, hogy igazi csapatemberként viselkedik. Ha valamelyik társa gólt szerez, ő az első, aki odarohan, hogy köszöntse" - dicsérte David Beckham a Németország elleni döntőre készülő argentinok csapatkapitányát. A MU és a Real Madrid egykori játékosa hozzátette, 3-1-es argentin győzelmet tippel a vb-döntőben.

Beckham ugyanakkor nem lepődött meg a németek döntőbe jutásán. "Kiemelkedő sztár nélküli csapat a német, egységesen képes magas színvonalon futballozni. Ezzel szemben az argentinoknál vannak kiváló játékosok" - idézte Beckhamet a Goal.com. Beszélt James Rodriguez Uruguay elleni góljáról is, eszerint a mozdulatsor "lenyűgözte" őt.

Beckham gyermekeivel a helyszínen nézi a világbajnoki döntőt. Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper is ott lesz a Rio de Janeiró-i Maracanában.