Vad vágyak - Denise Richards a jelenben él

Vágólapra másolva!
Karrierje során Denise Richards gyakran vetkőzte le gátlásait és játszott el botrányos szerepeket. Óriási űrbogarakkal harcolt a nagy kiugrást hozó 1997-es Csillagközi invázióban, majd vérengző protestáns szépségkirálynőt alakított a Drop Dead Gorgeousban, de Christmas (azaz Karácsony) Jones, A világ nem elég című Bond-film atomtudósának bőrébe bújva ő szemléltette a 007-esnek, milyen is, amikor nem csak egyszer van karácsony egy évben.
Vágólapra másolva!

Számunkra talán mégis az lehet a legemlékezetesebb, amikor a Vad vágyak-ban Denise-t szende álarc mögé bújt nimfománként láthattuk, amint ügyvédi segédlettel megrontatja magát Matt Dillonnal, és Neve Campbell-lel együtt örök érvényű mércét állít fel a hárman párban vászonra vitelében. A filmtörténelemben valószínűleg soha egyetlen színésznőnek sem állt jól annyira egy deci pezsgő, mint neki. Amikor leültünk beszélgetni a sugárzó szépségű, harminchárom éves Denise-zel, első kérdésünk természetesen arra a bizonyos szapphói jelenetre vonatkozott.

Forrás: PLAYBOY

"Soha máskor nem volt szerelmi jelenetem lánnyal" - meséli. "A rendező azt mondta, szerinte igyunk valami erőset, mielőtt nekifogunk a medencés felvételeknek. Úgyhogy szépen bementünk Neve öltözőkocsijába, és összeütöttünk pár Margaritát. Szóval meg kellett küzdenünk a jelenetért."

Januári Playboy-ajánlónkból:
Kis Hegedűs Réka - szárnyakat ad vágyainak!
Kísértés - a pokol angyalai
Nagyinterjú - Batiz András