Halász Péter, a nézőrabló

Vágólapra másolva!
Halász Péter Slicc című színházi eseménye a Budapesti Őszi Fesztivál kiemelt programjaként november 2-án kezdődik. A Kálvária téri Városi Színház kommunában élő társulata szeretettel várja a 48 órás produkciójára a nézőket, akik a nézőtéren szabadon mozoghatnak, sőt akár zuhanyozhatnak is a színpadon.
Vágólapra másolva!

A szerző: Halász Péter és a helyszín: a Városi Színház

Városi Színház

November 2-án kezdődik a Városi Színház első, Slicc című 48 órás produkciója a Budapesti Őszi Fesztivál programsorozatának keretében. Halász Péter szerint a Slicc nem is színdarab, inkább viccekből megalkotott színházi esemény.

A Viccember

A darab a közönséggel való interakcióra épül. Halász Péter elmondta, hogy a 150 széket direkt úgy rendezik el, hogy a nézők bármikor szabadon ki-be járkálhassanak a nézőtérről. A közönség nemcsak a 11 jelenetet, illetve ezek variációját élvezheti, de sokszor aktív résztvevője lehet a darabnak. A Viccember a nézőktől is kérdezhet viccet.

Takátsy Péter szerint, aki ennyi időt eltölt velük, az már jelenlétével is aktív részese lesz a darabnak. Részt vehet például a Hermina mező című jelenetben egy szereplőválogatáson, vagy fotóalanya lehet Szirtes András Fotóterápiájának is.

Nézőcsalogató kampány










Don Quijote és Einstein a Budapesti Őszi Fesztiválon