Meghal a Barátok közt Lórija

Vágólapra másolva!
Agyvérzés miatt életét veszti a Barátok közt szívtipró Lórija. A sorozat történetében ez a második eset, amikor valaki úgy tűnik el, hogy esélye sincs a visszatérésre, hiszen meghal. A jelenetet tegnap rögzítették. A fiatal szaxofonost alakító Magyar Bálint tavaly augusztusban jelentette be, hogy elhagyja a szappanoperát. Még három hétig forgat, a képernyőről pedig májusban tűnik el végleg.
Vágólapra másolva!

Magyar Bálint tavaly augusztusi bejelentése óta, miszerint el kívánja hagyni a Barátok közt című sorozatot, a forgatókönyv íróinak nagy fejtörést okozott, miként írhatnák ki a szívtipró szaxofonost a történetből. Lóri sorsa végül úgy végződik, mint Berényi Ákosé. A különbség csak annyi, hogy az Ákost alakító Somorjai Tibor azért távozott a csapatból, mert elfogadhatatlan anyagi követelésekkel állt elő.

Bálint még három hétig forgat, de az ominózus jelenetet már tegnap felvették. A sorozat Zsófija, Kiss Ramóna a közelmúltban vakbélműtéten esett át, ezért kellett felborítani az eredeti forgatási tervet.

"Vegyes érzelmeket váltott ki belőlem a forgatás" - mesélte Magyar Bálint. "Azt hittem, könnyebb lesz. Borzasztó volt látni, hogy a többiek milyen megpróbáltatásokon mennek keresztül - újra és újra bele kellett élniük magukat a helyzetbe, és ez nagyon megviselte őket. Örülök, hogy Ramóna betegsége miatt előbb forgattuk le ezt a jelenetet, mert ha ez marad az utolsó napokra, biztos, hogy én is teljesen kiborulok. Így is nehéz a válás."

Barátok közt-oldalhttp://www.online.rtlklub.hu/baratokkozt/Barátok közt linkekhttp://vizsla.origo.hu/static/media,_hirkozles/musorszoras/radio-_es_televizio_musorok/sorozatok/Baratok_kozt/

A tragikus jelenet forgatása amúgy vidám hangulatban indult. Mivel Gyuri - a szaxofonos fiú orvostanhallgató barátja - széttépi Lóri ingét, hogy a mellkasához férjen, Bálintnak minden egyes felvételnél inget kellett cserélnie. Csakhogy a kellékesek csak két egyforma inget készítettek elő, így minden egyes felvétel előtt vissza kellett varrniuk a gombokat. A derűs légkör akkor vált egyik pillanatról a másikra fagyossá, amikor a szerep szerinti orvos kijelentette: "A fiatalember meghalt."

Mónika és Panda sírva fakadtak, és ezek a könnyek valódiak voltak. Búskomorság, gyászhangulat telepedett a stúdióra. "Hullaszag van" - törte meg a csendet a forgatás befejeztével Bálint. "Bűntudatom van, amiért ilyen borzasztó a hangulat."

Lóri - aki leginkább nőügyeiről vált híressé a sorozatban - májusban tűnik el mindörökre a Barátok közül.