Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Vágólapra másolva!
Kemenczés Nicole -­ aki most bájos, finom mosolyával elsőként köszöntheti az év talán legzsibongóbb, boldog várakozással teli hónapját, a májust -­ Playmate-versenyünkön az akkor szerencsétlennek tűnő tizenharmadik helyen végzett.
Vágólapra másolva!


Forrás: PLAYBOY


Már igazán csak néhány napot kell kibekkelnünk, és hazánkban is elkezdődik a kontinentális nyár, annak minden látható, kézzelfogható rekvizitumával és zsigerileg tapasztalható kísérőjelenségével. Csak ránk vár a csillagfényes égbolt, a popcsillagos éjszakák sora, a bikinis lányok csevegő sokasága a medencék partjain és egy-két rekesz jéghideg sörital. No para! Ahogy a magyar lingvisztika segédpilótái mondanák. Ez a nyár már nem az a nyár, amikor szájtátva csodáltuk a nyugati világ autóiparának remekeit az Ezüstparton, kézen-közön szerzett valutánkkal svájci csokit vásároltunk a szálloda "dollárboltjában", és a siófoki strand füvén kortyolva a drága dobozos üdítőt az egész szabad világ pezsgését éreztük nyelvünk alatt.

Akkoriban még afféle lelki vastapssal köszöntöttük a függöny mögül előlépő életművészeket, de a titokzatos "zimmer frei" jelszóval már informálisan megkezdtük csatlakozásunkat a jóléti társadalmakhoz. E havi számunk lenyűgöző alakú playmate-je, Kemenczés Nicole, aki pár évvel a berlini fal lebontása előtt költözött Magyarországra, még emlékszik a rendszerváltást követő évek konjunktúrájára, hiszen szünidejében sokat dolgozott pincérnőként és eladóként a Balatonon, azon kevesek közé tartozva, akik kifogástalanul megértették magukat a kedves külföldivel. Nincs is ebben semmi meglepő, hiszen édesanyja német, s családjukban a mai napig két nyelven zajlik a beszélgetés.

Nicole azonban nem él vissza sem tudásával, sem szívdobogtató alkatának csodálni való arányaival, annál jóval visszafogottabb, komolyabb, ha tetszik, annál sokkal okosabb. Magas, sportos alakjának irigylésre méltó formagazdagságát -­ melynek láttán a sokat tapasztalt férfiak is visszahőkölnének egy kicsit ­- kék szemének barátságos, nyugodt mosolygása varázsolja tökéletessé.

Májusi Playboy-ajánlónk további cikkei:
BB Viola - a fiatalság diszkrét bája
Rebeca mindenkit megrészegít
Bond-feeling - Aston Martin Vantage

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről