Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Spanyolország
18:002024. június 15.
Horvátország

Rebeca mindenkit megrészegít

Vágólapra másolva!
Rebeca Ramos hol ügyvéd, hol üzletasszony, de legyen bármi is: mindenkit megrészegít - tudásával vagy megjelensésével.
Vágólapra másolva!

Forrás: PLAYBOY

A törvényekben ugyancsak jártas Rebeca Ramos perek tucatját oldotta meg egykoron az amerikai Texasban. Noha Ramos kisasszony magna cum laude végezte a közgazdasági főiskola pénzügy szakát, majd ügyvédként tevékenykedett San Antonióban, karrierje egy csapásra 180 fokos fordulatot vett. 5 éve egy gyógyszerészeti cég képviselője. "3 évig ügyvédként dolgoztam egy nagyvállalatnál, mielőtt Írországba mentem a vőlegényemmel." -­ meséli.

"Nem igazán működtek a dolgok, hazajöttem. Úgy hozta a sors, hogy összeakadtam egy gyógyszerész cég menedzserével, és rögtön felajánlott egy kihagyhatatlan lehetőséget." Rebeka büszke mexikói "örökségére", legfőképp egy igen előkelő felmenőjére." A nagyapám, Henry Gonzales volt az első mexikói származású amerikai, aki Texas állam szenátusában dolgozott. 30 évig szolgált az amerikai képviselőházban, majd a bank- és pénzügyi bizottság elnökének választották. Emlékszem, másodikos koromban olvastam róla az iskolai történelemkönyvben. Nagybátyám, Charlie Gonzalez leköszönő nagyapám örökébe lépett."

Most Rebecán a sor, hogy folytassa a családi tradíciót, és történelmet csináljon. 35 évesen ő a "legidősebb" nő a Playboy történetében, aki valaha is playmate-ként bemutatkozhatott. Büszke arra, hogy segít összezúzni az előítéleteket azokról a lányokról, akik a Playboyban szerepelnek."Ez egy kulturálisan sokszínű ország, igenis van értelme különböző lányokat bemutatni" ­- mondja.

"Nem kell húszévesen csontsovány szupermodellnek lenned ahhoz, hogy playmate lehess." Rebeca örök rejtelem -­ különösen az a meglepő, amikor mesélni kezd álmai férfijáról."A nagy koponyákért rajongok."

Májusi Playboy-ajánlónk további cikkei:
BB Viola - a fiatalság diszkrét bája
PM: Nicole, a test angyala
Bond-feeling - Aston Martin Vantage

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről