Vágólapra másolva!
Daryl Hannah akcióba lendül és borzongat a Kill Billben. A Kill Bill rendezője, Quentin Tarantino alkotta meg a félszemű gyilkos alakját, amit Daryl játszik. Egyik-másik színésznő tökéletesen megelégszik azzal, ha minden egyes filmjében ugyanazt a karaktert adhatja. Daryl Hannah viszont játszott már sellőt, klónt, barlanglakót és háziasszonyt - csak hogy néhányat említsünk a meglehetősen eklektikus repertoárjából.
Vágólapra másolva!

A sokszínűség, ami mellett a bombázó testű Darylnek időnként még nagy port felverő epizódszerepekre is jutott ideje, elég vegyes fogadtatásra talált a közönségnél. Most, hogy Quentin Tarantino várva várt Kill Bill című filmjében újra a mozivásznon láthatjuk a félszemű, harcművészetekben jártas gyilkos különleges szerepében, még boldogabban jelenthetjük olvasóinknak, hogy sikerült meggyőznünk: szabaduljon meg néhány ruhadarabjától.

Forrás: PLAYBOY

"A kötés a szememen vicces dolog, de elég nehéz felrakni... És ha levettem, akkor nagyon rosszul éreztem magam. Olyankor aztán már semmit sem láttam" - mesélt Daryl a forgatás nehézségeiről.

"Játszottam már anyukát, fodrászt és egyszerű barátnő-szerepet is” - sorolta nevetve. "Szerintem amint egy kicsit híressé válik az ember, a pletykalapok hirtelen elkezdik kétdimenziós figuraként kezelni és minél tovább annak láttatni. Ez vicces, mert amiket írnak, annak valahogy semmi köze a valódi életemhez. Talán különcködően hangzik, hogy színésznő vagyok, de közben normális életet élek - úgyhogy, ebből a szempontból, tényleg azt lehetne mondani, hogy különc vagyok."

Decemberi ajánlónkból:

Nikky nyeregben
Tűz a hidegben - Pennelope Jimenez
Havas Henrik, a Tanár úr
Everest plusz: a Hét Csúcs meghódítása