Tűz a hidegben - Pennelope Jimenez

Vágólapra másolva!
Pennelope Jimenez született vándormadár, s mellette egy igen vegyes vérvonallal is büszkélkedhet: van benne francia, spanyol és mexikói vér. A családjához módfelett ragaszkodó lány jelenleg - nem meglepő - modellkedik.
Vágólapra másolva!

"San Diegóban születtem, de az egész családom Ensenadába való. Később átköltöztem Mexikóvárosba, még a nagy földrengés előtt. Éltem a kaliforniai Garden Grove-ban is, három évig, utána pedig Coronában jártam gimnáziumba, végül Huntington Beachre költöztem" - emlékezett a közelmúltra.

Forrás: PLAYBOY

"Igazi keverék kutya vagyok" - viccelődött a huszonnégy éves lány. "Apám családja Spanyolországból költözött Dél-Kaliforniába. A mamám anyukája francia, az apukája pedig minden valószínűség szerint igazi mexikói."

"Bármit odaadnék, amire a családomnak szüksége lenne. A mamámmal naponta legalább hétszer beszélek telefonon" - mesélte Pennelope.

Miss December sportorvoslást tanul; ha végzett, fizikoterapeutaként szeretne dolgozni. Emellett modellkedik - éppen a volt modellmenedzsere javasolta, hogy próbálja ki magát a Skorpiókirály próbafelvételein. Háremhölgyet játszott, aki Rockhoz simul, és megígéri a férfinak, hogy minden vágyát teljesíti.

"Kár, hogy nem sikerült teljesítenem az ígéretemet" - sajnálkozott.

Decemberi ajánlónkból:

Nikky nyeregben
Mennyből a Hannah
Havas Henrik, a Tanár úr
Everest plusz: a Hét Csúcs meghódítása