ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Winslet és Mendes megesküdtek
2003. június 10., kedd, 11:40|Utolsó módosítás: 2003. június 10., kedd, 11:41

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Kate Winslet és Sam Mendes szűk körű esküvő keretében május végén örök hűséget esküdött egymásnak. A britek egyik álompárja két éve hozta nyilvánosságra kapcsolatát, és tavaly óta tervezték az esküvőt. A Karib-tenger egyik szigetén megtartott ceremónián a színésznő előző házasságából származó kislánya, Mia is részt vett.


Forrás: HölgyfórumKate Winslet és Sam Mendes is azok közé tartozik, akik igyekeznek a minimálisra redukálni a róluk megjelenő információk mennyiségét. Így aztán csak most hozták a világ tudtára, hogy május végén, egy Karib-tengeri szigeten megesküdtek. A ceremónián mindössze három barátjuk, és Winslet első házasságából született kislánya, Mia vett részt. A hír persze nem érte meglepetésként a közvéleményt, hiszen lassan egy éve lehetett sejteni, hogy a viszonyból házasság lesz.

Winslet azután kezdett randevúzni az Oscar-díjas rendezővel, hogy elvált Jim Threapletontól. (Ezt igyekezett minden interjúban hangsúlyozni, hogy még a látszatát is elkerülje annak, hogy a két szerelem átfedte volna egymást.) Threapletonnal pedig állítólag azért váltak el útjaik, mert a színésznő magasra ívelő karrierje, és az ifjú férj rendezőasszisztensi állása számtalan konfliktus forrása lett.

Sam Mendesszel 2001 decemberében, az Iris című filmje New York-i premierjén mutatkozott először. Az Amerikai Szépség és A kárhozat útja rendezője azonban már korábban is feltűnt világhírű színésznők oldalán, kedvesei közé tartozott például Rachel Weisz (Múmia, Egy fiúról) és Calista Flockheart (Allie McBeal). Winslethez fűzőző érzelmei azonban komolyabbnak bizonyultak.

A brit rendező - aki színpadi munkáival legalább akkora elismerést váltott ki, mint filmjeivel - ezekkel a szavakkal köszönte meg idén a neki ítélt Laurence Olivier-díjat: "Szeretnék köszönetet mondani a társamnak, Kate-nek, hiszen az általam megrendezett két mű a szerelemről szól, és mindkét munkában segített, hogy a témáról kellő tapasztalatot szerezhettem az életben."

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!