Vágólapra másolva!
Nyakunkon a Valentin-nap, mely bár sokak szerint csak afféle marketingfogásként behurcolt jelenség, úgy tartjuk, bármilyen alkalom jó arra, hogy rámosolyogjunk szeretteinkre. Összeállításunkban megtalál mindent, ami a Valentin-naphoz kapcsolódik, küldhet képeslapot, adunk tippeket a romantikus ajándékokhoz, vendéglői vacsorákhoz, sétákhoz, atmoszférához.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]A kötelező szerelem ünnepén öltözhetünk talpig rózsaszínbe, körbehinthetjük a lakást girlanddal, rózsaszirommal - és várhatjuk kedvesünk kiszámíthatatlan reakcióit. Vagy elejét vehetjük a hisztériának, és egy csuklómozdulattal elküldött képeslappal vagy egy ötletes esti programmal parancsolhatunk megálljt az obligát romantikának. Utóbbiban igyekeztünk olvasóink segítségére lenni.
Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]


Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Velünk egyetlen nap helyett két héten át fűthet az izgalom heve: Valentin napján kezdődő játékunkban február végéig mindennap kamerás mobillal várunk, hogy kéz a kézben örökíthessétek meg a meghitt pillanatokat! Érdemes hát naponta benézni, tartalmaink frissen lüktetnek.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Nem árt, ha a hirtelen jött szerelemben megálltok egy pillanatra és leveszitek a rózsaszín szemüveget. Mindez persze nem könnyű feladat, s ilyenkor senki sem kívánja a rideg valóságot. Ám, hogy az érzés ne múljon el egyik pillanatról a másikra, nem árt néhány dologra már most odafigyelni. Női lapozónk összeállítása.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: Kaldeneker György receptjei


Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Valentin-napi linktárunkban egy helyen megtalálható minden hasznos link, ami segíthet abban, hogy valóban meghitt estét készítsünk elő február 14-ére. Ha az utolsó pillanatra maradt mindez, linktárunkban pár perc alatt, az ajándéktól, az estéhez passzoló vacsorához mindent megtalálsz!

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Bár a Valentin-nap ünneplése nálunk viszonylag új keletű szokás, február 14-ét nem muszáj kizárólag a plüssállatokkal és a többi ajándékkal azonosítani. Ha biztosra akarunk menni és örömet szeretnénk szerezni életünk párjának, érdemes végignézni a magyarországi kastélyszállók ajánlatait: egy meghitt, romantikus hétvége szinte biztos recept.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]És ha mindezt végigéltük, ideje elgondolkodni azon is, hogy miért és mióta csináljuk ezt, és miért pont Valentint választottuk a szerelmesek védőszentjének. A Múlt-kor áttekinti, hogyan jutottunk el az ősi pogány termékenységi ünneptől a szívecskés lufikig.

Megnézem >>