Szórakozás
Mozi
Filmklub
Zene
AXEtázis
Tévé
Könyv
Vendégszoba
DVD/VHS
Moziműsor
Tv-műsor
monotone
Galéria
Film kvízek
Horoszkóp
Képeslapküldés
Operátor logókÉpítészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!


A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Hollywoodi alkoholisták klubja
2002. július 26., péntek, 16:09|Utolsó módosítás: 2002. július 26., péntek, 17:58

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Az álomváros sztárjai közül sokan nehezen birkóznak meg a nyakukba szakadt hírnévvel, és problémáik elől az alkoholhoz menekülnek. Szenvedélybetegségükről természetesen a pletykaéhes sajtó is értesül, így teljes rivaldafényben kénytelenek elindulni a gyógyulás rögös útján, amelyet a drága rehabilitációs klinikáknak hála a legtöbb esetben siker koronáz.


Charlie Sheentől Robert Downey Jr.-ig 1/2. oldal >>

Charlie Sheen - A család fekete báránya

fotó: Hölgyfórum

Sheen házassága a gyógyulás jele

Charlie Sheen nagy teherrel indult el színészi pályáján, hiszen a kezdetektől fogva ki volt téve az édesapjával, Martin Sheennel és testvérével, Emilio Estevezzel való állandó összehasonlítgatásnak. Sheen azonban sikerrel megbirkózott a kihívással, és Oliver Stone-nak köszönehetően két jelentős alkotásban (Szakasz, Tőzsdecápák) is bizonyította képességeit.

A problémák a kilencvenes évek elején kezdődtek, amikor Sheen a hatalmas sikert arató Nagy durranás filmek után bukást bukásra halmozott, és kiesett a teljhatalmú producerek kegyeiből. A kudarcok elől a színész az alkoholhoz és drogokhoz menekült, mert párkapcsolatai is sorra kudarccal végződtek Sheen agresszív természetének köszönhetően. A sztár ezekben az években a hollywoodi luxusbordélyházak vendégeként több tízezer dollárt költött prostituáltakra, melynek következtében anyagi helyzete is alaposan megromlott.

A mélypont 1998-ban következett el, amikor drogtúladagolással szállították kórházba. Sheen az esetet követően változtatott életformáján, és elvonókúrára ment. A rehabilitációról tisztán távozó Sheen élete ezt követően jóra fordult. A színész szerepet kapott a nagy sikerű Kerge város (Spin City) című komédiasorozatban, és a szerelemre is rátalált. Sheen viszonylag rövid kapcsolat után feleségül vette Denise Richards színésznőt, akivel rövidesen gyermeket is szeretnének.

Mel Gibson - Alkoholistából családapa

Gibson a családjának él

A hírnév az utóbbi években kiegyensúlyozott családapaként tetszelgő Mel Gibsont sem kímélte. 1984-ben ittas vezetésen kapták az akkor már komoly alkoholproblémákkal küzdő színészt.

"Amikor először szembesülsz a hírnévvel, hirtelen nem tudod, hogyan folytasd az addigi hétköznapi életed" - nyilatkozta azokról az évekről a Rettenthetetlen sztárja.

Alkoholproblémái miatt két évig távol maradt a filmezéstől, és csak 1987-ben tért vissza a Halálos fegyver című mozival, amely véglegesítette a helyét a hollywoodi A listás színészek között. Saját bevallása szerint ekkor még előfordult, hogy a pohár fenekére nézett, ám 1991-től kezdve nincs problémája az itallal. A 46 éves színész igazi családapaként a legtöbb idejét otthon tölti, és hét gyermekének nevelésének szenteli.

Robert Downey Jr. - A kábítószer fogságában

A tehetséges színészt Hollywood legproblémásabb alakjaként tartják számon. A kokain és az alkohol fogságában élő Downey Jr. nem tud szabadulni függőségétől, aminek következményeként egy évet börtönben is töltött. A briliáns alakításokra képes sztár most szeretne visszakapaszkodni a legjobbak közé, amelyhez jó barátja, Mel Gibson nyújt segítő kezet, hiszen szerepet ajánlott neki a saját produkciós cége által gyártott The Singing Detective című moziban.1/2 következő oldal >>

1. Charlie Sheentől Robert Downey Jr.-ig

2. Drew Barrymore-tól Ben AffleckigKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója az Axelero Rt. © Minden jog fenntartva AdatvédelemFórum

zsofleshy és Gunner chattopicja
Látta már valaki a moziban?
Camera Obscura Filmklub
Háborús filmek
Fáj? Cserélő topik


Arnold Schwarzenegger

moziműsorok

Indiana Jones

Angelina Jolie

filmes magazinok

Laurence Fishburne

mozik

filmek

filmszemlék

dvd- és videovásárlás