ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Revánsot vehetnek egymáson a Megasztár és a Sztárbox tavalyi hősei
2005. április 18., hétfő, 17:41|Utolsó módosítás: 2005. április 19., kedd, 9:29

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Június 16-án, az eredetileg tervezettnél egy héttel később rendezik meg az idei VIVA COMET-díjátadót. A zsűri összetétele már most ismert, de a kiszivárgott néhány jelölt neve nem akármilyen párharcokat előlegez meg.


Forrás: RTL Klub
Majka és Dopeman újra összecsap
Ajánlat
Már 115 ezer dal a Zeneáruházban!
Videoklipek
Zenei kvízek
Ajánlat
A VIVA honlapja
Képgaléria
A VIVA COMET-díj nyertesei

Linktár
Megasztár 1. - linkek

Megismétlődik a Megasztár tavalyi döntőjének utolsó fordulója, amikor is Oláh Ibolya és Tóth Veronika csaptak össze, ugyanis az [origo] információi szerint mindkettőjüket jelölték a VIVA COMET-díjra a legjobb női előadó kategóriában. Mint az bizonyára mindenki számára emlékezetes, akkor a győzelmet a sokak által esélytelenebbnek hitt Tóth Vera szerezte meg, így Ibolya számára most itt a visszavágás lehetősége.

A két énekesnőnek - akik barátságát eddig sem gyengítette meg a szakmai versengés - persze nemcsak egymással, hanem a kategória másik három jelöltjével is meg kell majd küzdenie, de az ő kilétük csak később derül majd ki.

A COMET-díjra jelölt előadók között az [origo] információi szerint egy másik párosítás is van, amely pikáns párharcot ígér. A legjobb férfi előadó címért versenyez majd ugyanis Dopeman és Majka, akik már régóta nem esznek egymás tenyeréből. Dopeman még 2002 őszén költözött be a Való Világ Villájába, ahol hamar összebarátkozott az ózdi fiatalemberrel, és a barátságot rövidesen mindkét fél számára előnyös együttműködés követte: Dopeman koncertjei Majka népszerűségének köszönhetően is sok nézőt vonzottak, míg utóbbi rengeteg segítséget kapott a Kartel egykori tagjától.

Majka azonban hamar a saját útját kezdte járni, és Dopeman egyre keményebben adott hangot elégedetlenségének. Ezt az érzékeny lelkű Majka nem sokáig viselte el, és így elkerülhetetlenné vált a szakítás: "Viták vannak a legjobb családban is, de ezt a hangot nem tűröm. Én senkinek nem vagyok a szolgája!" - dohogott később az ózdi rapper.

A kettejük közötti feszültséget tavaly márciusban a Sztárbox szorítójában sem sikerült levezetni, a két egykori barát azóta sincs beszélő viszonyban. Gyanítható azonban, hogy a jelölések hivatalossá válása után újra odamondogatnak majd egymásnak a közvélemény füle hallatára is.

Forrás: [origo]

Mint azt már az [origo] korábban megírta, a díjat - az eddigiektől eltérően - most nem egy, hanem öt kategóriában ítélik oda a hazai popmezőny arra érdemes tagjainak, így a legjobb női, illetve férfi előadó, a legjobb együttes, a legjobb videoklip és a legjobb DJ kap majd COMET-gömböt. A tavalyi győztes Hooligans információink szerint idén nincs a jelöltek között.

A zenetévé által kiválasztott jelöltek közül a nézők majd sms-ben szavazhatnak kedvenceikre, míg a húsz kiválaszott videoklip közül egy öttagú zsűri választja majd ki azt az ötöt, amelyik a kategória jelöltje lesz. A zsűri elnöke Árpa Attila, tagjai pedig Kolosi Péter, Buza Sándor, Kentaur és S. Hegyi Lucia lesznek.

A jelöltek listáját a VIVA hivatalosan május 2-án hozza majd nyilvánosságra, és ekkor tudhatjuk meg azt is, hogy ki lesz majd a Magyar Vasúttörténeti Parkban megtartandó díjátadó műsorvezetője. A magyar VIVA idén ötödik alkalommal rendezi meg a rendezvényt.Forrás: VIVA tv

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Biagio Antonacci fan club
Tiziano Ferro Fan Club
Mark Owen
Heintje
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!