13 sajtféle, amelyet muszáj kipróbálnunk

camambert, sajtfélék
A camembert egy puha sajtféle, amelyet Normandiában készítenek eredetileg. Megolvasztva ehetjük pirítóssal vagy kenyérrúddal
Vágólapra másolva!
A sajt a természet egyik legnagyobb ajándéka. Az egész világon készítik tehenek, juhok, kecskék vagy bivalyok tejéből, különféle ízek és textúrák születnek. Lágysajtok, kemény sajtok, sajtkrémek, grill sajtok, kéksajtok és még sorolhatnánk a bizonyítékát annak, hogy a sajtok kínálata milyen színes. Épp ezért gyűjtöttük össze azokat a sajtfajtákat, amelyeket egyszerűen muszáj megkóstolnia minden sajtimádónak – legalább egyszer az életben. Persze gyanítjuk, hogy az egy alkalomból később jóval több lesz, hiszen az ízélményeket, amikben részünk lesz, sosem feledjük.
Vágólapra másolva!

Kattintson a képre a sajtgyűjteményért!

grillezett alapanyagok
sajtok grillezéshez
brie sajt
mozzarella
Gruyère, sajtfélék
camambert, sajtfélék
ementáli, sajtfélék
Roquefort, sajtfélék
gouda, sajtfélék
gorgonzola, sajtfélék
Pecorino Romano, sajtfélék
stilton, sajtfélék
Epoisses, sajtfélék
grillezett alapanyagok
sajtok grillezéshez
brie sajt
mozzarella
Gruyère, sajtfélék
camambert, sajtfélék
ementáli, sajtfélék
Roquefort, sajtfélék
gouda, sajtfélék
gorgonzola, sajtfélék
Pecorino Romano, sajtfélék
stilton, sajtfélék
Epoisses, sajtfélék
grillezett alapanyagok
sajtok grillezéshez
brie sajt
mozzarella
Gruyère, sajtfélék
camambert, sajtfélék
ementáli, sajtfélék
Roquefort, sajtfélék
gouda, sajtfélék
gorgonzola, sajtfélék
Pecorino Romano, sajtfélék
stilton, sajtfélék
Epoisses, sajtfélék