Ezek a legrémisztőbb ételek és italok egy valódi halloweeni bulihoz

szellem halloween
Vágólapra másolva!
Szellemek, denevérek, kukacok... ezek bizony mind megjelenhetnek egy halloweeni esemény dekorációjában, de az ott felszolgált pizzákon és koktélokban is. A Mindmegette most összegyűjtött néhány igazán vérfagyasztó fogást az októbervégi builkra.
Vágólapra másolva!

A népszerű hazai portál szerint ezekkel garantáltan elkápráztathatjuk vendégeinket:

  1. Sütőtökös dekoráció – újragondolva
    Aki unja már, hogy szimplán kifaragja a boltban megvásárolt hatalmas tököt annak ajánlott helyette különböző arany és fekete spray-k segítségével kidekorálni a halloweeni sütőtököket, és ezeket kirakni ki az ajtó elé, vagy a kertbe. Minden évben nagyon divatosak a fekete alapon, néhány helyen narancssárgára hagyott mintás tökök is. Sablonnal egyszerűen letakarjuk a motívumot, a többit pedig fekete festékkel lefestjük.
    Sütőtökös dekoráció - újragondolva Forrás: Mindmegette.hu
  2. Készítsünk bólét és tálaljuk alkalomhoz illően!
    Faragjuk ki a tököt, majd mossuk ki jó alaposan! Egy almás-sütőtökös puncs, vagy bólé feldobja a házibulit, és még mosogatni sem kell!
    Halloweeni bólé Forrás: Mindmegette.hu
  3. Sütemény, amire Drakula is büszke lenne
    Ha Halloween, akkor denevérek és sütőtök! Párosítsuk össze ezt a két különlegességet egy süteményben! Ehhez mutatunk is egy puha, omlós sütőtökös amerikai keksz receptet, amiből ( a csokit kihagyva) akár denevéreket is formázhatunk. Díszítésnek használjunk fekete ételfestéket, cukormázat, vagy marcipánt.
    Denevéres sütemény Forrás: Mindmegette.hu
  4. Szellemes habcsókok
    Tojásfehérje, porcukor és némi fekete ételfesték. Erre, na meg persze óriási türelemre lesz szükségünk ahhoz, hogy elkészítsük ezeket az igazán különleges, halloweeni habcsókokat. Ügyeljünk rá, hogy a tojáshab elég kemény legyen, mert így tudunk magas, szellemeket készíteni belőle!
    Szellemes habcsókok Forrás: Mindmegette.hu
  5. Szörnyen jó szendvicsek
    Kápráztassuk el a gyerekeket ezekkel a szörnyes szendvicsekkel! A fogakhoz használjunk szeletelt sajtot, a nyelvet kialakíthatjuk uborkából, a szemeket olívabogyóból, míg a szájhoz pritaminpaprikát, és a paprikás szalámit javaslunk.
    Halloweeni szendvicsek Forrás: Mindmegette.hu
  6. 10 perc és jönnek a vendégek? Segítünk!
    Előfordul, hogy bármennyire alaposan is tervezünk meg mindent, megcsúszunk: ilyenkor jól jönnek a gyorsan elkészíthető partifalatok. Ehhez két csomag leveles tésztára, virslire, borsra, mustárral, ketchupra lesz szükségünk. Készítsünk ezekből kissé vicces, halloweeni figurákat. Süssük őket addig, amíg a tészta meg nem pirul.
    Halloweeni sütemény Forrás: Mindmegette.hu
  7. Rémisztő pizza
    Kicsit talán furcsa lehet első ránézésre ez a szellemes Halloween-pizza, de a vöröslő szalámi, és a nagy pacákban megolvadó bivalymozzarella, rajta apró csoki chipsszel, garantáltan a buli kedvence lesz.
    Halloween-pizza Forrás: Mindmegette.hu
  8. A kukacoskodó koktél
    "Ez undorító!" - ha ezt halljuk majd a vendégektől, amikor felszolgáljuk ezt a zöld halloweeni italt, amiből gumicukor-giliszták lógnak ki, akkor elértük a célunkat, hiszen erről szól a Halloween. A legmutatósabb, ha a Zöld ördög koktélt készítjük el, ehhez pedig nem kell más, mint: narancslé, barackpálinka és Blue Curacao.
    Halloweeni koktél Forrás: Mindmegette.hu