Különleges ünnepi kávé- és édességkollekciót tervezett a világhírű cukrász- és csokoládémester

Vágólapra másolva!
A Nespresso idén karácsonyra új llimitált kiadású kollekciót készített a világhírű cukrász- és csokoládémesterrel, Pierre Hermé-vel közösen. Az exkluzív kávék és édességek garantáltan megédesítik a téli időszak pillanatait.
Vágólapra másolva!

Pierre Hermé 2016-ban elnyerte a Világ Legjobb Cukrászmestere címet, világszerte 50 boutique-ban kaphatók desszertjei, amelyek az avantgárd dizájn, a tökéletesre csiszolt technika és a kifinomult ízek legmagasabb szintjét képviselik. A „macaronok királyaként" és „a cukrászművészet Picassójaként" is emlegetett mester jellegzetesen modern elképzelései most a kávézásban is megjelennek, mindez úgy, hogy bárki elkészítheti ezeket a kávékülönlegességeket akár otthon is.

Forrás: THOMAS LAISNE/Thomas Laisne

A Nespresso és a világhírű cukrász közös kollekciójában a prémium kávék a cukrászsütemények világát idézik, hiszen ugyanolyan komplex ízeket hordoznak, mint amilyenek híressé tették Pierre Hermé csúcsminőségű kreációit. Mivel egyetlen Pierre Hermé kollekció sem lehet teljes édességek nélkül, a válogatásban helyett kapott egy a kávékhoz tökéletesen illő 70 százalékos étcsokoládé, valamint egy málnás-fahéjas keksz is, amely a cukrászlegenda művészi instrukciói alapján készült.

Forrás: Nespresso

Az ünnepi kollekció 24 kávékapszulája mellé egy meglepetést rejtő adventi naptár is készült, egy varázslatos, újrahasználható porcelántartóba álmodott illatgyertyával. A kollekció részeként limitált kiadású kávégépek és további kiegészítők is beszerezhetőek.