Elképesztő dolgot tett egy férfi a terhes feleségével, most szétszedik a kommentelők

Tészta, pizza, lasagne - hogy maradnak vékonyak az olasz nők?
Vágólapra másolva!
Egy férfi a trópusi nyaralásuk során nem akarta megosztani pizzáját a terhes feleségével, aki csak egy szeletet kért volna belőle. A nem mindennapi történet hosszú utóélete lett, ugyanis az éhes férfi nem csak az eredeti helyszínen, hanem az interneten is megkapta a magáét.
Vágólapra másolva!

A terhes feleségem mindig meg akarja enni az ételem – én pedig nem akarom többé megosztani vele – ezzel a mondattal kezdte egy 41 éves férfi a panaszáradatát a Redditen. A férfi azt is megosztotta, hogy nem tetszik neki, hogy a felesége meg akarja mondani neki, hogy mennyit egyen egy nyaraláson.

Egy férfi a trópusi nyaralásuk során nem akarta megosztani pizzáját a terhes feleségével, aki csak egy szeletet kért volna belőle. Forrás: Shutterstock

A poszt így folytatódott:

A pár ezen hangosan összeszólalkozott, ugyanis a férj – bár vonakodva eleget tett a kérésnek – ragaszkodott hozzá, hogy akkor ő rendel egy másik főételt is, ám ekkor a feleség és az após is szóvá tette, hogy neki nincs szüksége ennyi ételre.

A férfi ekkor úgy érezte, a felesége megpróbálja őt ellenőrizni, akinek ráadásul az apja állja a számlát.

A vita akkor csúcsosodott ki és vált igazán kellemetlenné, amikor megérkezett a pizza és akkora volt, hogy a mohó férj a felét is alig bírta megenni.

Forrás: Mirror

A címlapi képünk illusztráció!