Ingyenes vészhelyzeti pizzát kérhetnek a vásárlók egy világszerte ismert pizzériától

Domino's Pizza
CHICAGO, IL - OCTOBER 12: Domino's menu items are shown on October 12, 2017 in Chicago, Illinois. Shares of the restaurant chain fell 4 percent today despite reporting an increase of more than 8 percent in domestic same-store sales. (Photo Illustration by Scott Olson/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Domino's olyan lehetőséggel állt elő vásárlóinak, ami megmentheti az esti programot, ha odaégne a vacsora. Az olasz étel kedvelőinek alkalmuk nyílik jelentkezni az új „vészhelyzeti pizza" programra, aminek keretein belül egyszer rendelhetnek egy közepes pizzát ingyen. Jelentkezni 2024. február 11-ig lehet.
Vágólapra másolva!

A vállalat „vészhelyzeti pizza" programja a fogyasztóknak egy ingyenes közepes méretű pizzát kínál, amelyet bármikor megrendelhetnek, amikor szükségesük van rá. „Talán odaégett a vacsora, elment az áram, vagy éppen az apósék ugrottak be váratlanul? Bármilyen vészhelyzet is legyen, a Domino's hisz abban, hogy egy ingyenes pizza mindent jobbá tehet" – mondta Kate Trumbull, a cég vezető alelnöke és márkaigazgatója sajtóközleményében.

Hozzátette, hogy azért indították el a programot, mert úgy gondolja, hogy a mindennapi életben tapasztalható sok bizonytalanság mellett mindenkinek szüksége van egy pizzára.

A tagok az első online, kiszállításos rendeléstől számított 30 napon belül igényelhetik az ingyenes pizzájukat Forrás: AFP/Scott Olson

A programra egy 7,99 dolláros vagy annál nagyobb összegű online, kiszállításos rendeléssel lehet jelentkezni.

Akik ezt megtették azok automatikusan kiérdemlik a saját vészhelyzeti pizzájukat. A nyeremény beváltásához azonban a vásárlóknak csatlakozniuk kell a Domino's új hűségprogramjához.

Forrás: Fox Business