Ilyen egyszerű meghámozni a paradicsomot

Forrás: Taste of home
1/7
Forraljunk fel egy lábasban vizet. Mossuk meg és csumázzuk ki a paradicsomokat, azután vágjunk mindegyiknek az aljába egy X-etForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
2/7
Tegyük a forrásban lévő vízbe és főzzük 30-60 másodpercig. Ne hagyjuk benne tovább!Forrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
3/7
Tegyük egy hideg, jeges vízzel teli edénybe. Vegyük is ki belőle rögtön, azután húzzuk le a bőrét.Forrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
4/7
A következő módszer: a sütés. Mossuk meg a paradicsomot, vágjuk ketté hosszában, csumázzuk ki és tegyük egy olajozott tepsire a vágott oldalával lefeléForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
5/7
Süssük 220 fokon 30-35 percig. Amint kihűlt, szedjük le róla a bőrt egy könnyed mozdulattalForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
6/7
A harmadik módszer: fagyasztás. Csumázzuk ki a paradicsomokat, tegyük egy légmentesen záródó zacskóba majd a fagyasztóba – egészbenForrás: Taste of home
Forrás: Taste of home
7/7
Vegyük ki néhány perc múlva, azután tegyük forró víz alá és szedjük le róla a bőrt. Érdemes hagyni, hogy a paradicsom egy kicsit megolvadjon, mielőtt átmossuk a forró vízzelForrás: Taste of home