Letölthető a Netscape böngésző új verziója

Vágólapra másolva!
Végre valahára megjelent a jobb napokat is megélt Netscape böngésző legújabb, 7.0-s verziószámú változata, amely a gyorsabb működés mellett új funkciókat is ígér a felhasználónak.
Vágólapra másolva!
Letöltés: Netscape 7http://www.origo.hu/szoftverbazis/internet/bongeszok/nssetupb.html

A fejlesztők közlése szerint az új verzió gyorsabban indul el, mint a nem túl nagy sikert aratott 6-os verziószámú Netscape. Immáron lehetséges lesz egy böngészőablakon több weboldalt is megtekinteni, melyek között az ablakok füleire kattintva lehet váltogatni. Sőt, az új Netscape-ben nem csak egyenként lehet könyvjelzőt helyezni egy adott honlapra, hanem website-ok csoportját is bookmarkolhatjuk (ami például azonos témájú oldalak esetében lehet hasznos).

A kényelmesebb használatot hivatott szolgálni a click-to-search nevet viselő funkció, amely lehetővé teszi, hogy egérrel kijelölt szavakra, vagy szórészletekre keressünk rá a weben, egyetlen kattintással.

Belépítésre került az új változatba egy AOL Instant Messengeren alapuló, de az ICQ hálózatára is kapcsolódni képes azonnali üzenőprogram is. A böngészőcsomag részét képező Netscape Mail névre hallgató e-mail kliens tudása gyorskeresővel és egyszerűbb szűréseket lehetővé tevő filter funkcióval bővült.