Chaser

Vágólapra másolva!
Immár két éve fejleszti a Cauldron a Chaser című akciójátékot, mely, ha hinni lehet a híreszteléseknek nyárra végre elkészül, így megtudhatjuk, hogy mi okozta Chaser, vagyis a főszereplő amnéziáját. 
Vágólapra másolva!

Képek


Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO





A kutatás küldetésekre lett osztva, méghozzá nem is kevésre. A végső siker eléréséhez mintegy negyvenöt misszió során kell életben maradnunk és információkat gyűjtenünk. A küldetések egy hatalmas űrhajón, a HMS Majesticen kezdődnek, de idővel el fogunk vetődni Szibériába, egy Montack City nevű hatalmas városba, de még a Marsra is.

Az egyik kritika, mely érhet egy shooter játékot az, hogy nincs elég fegyver, mellyel az ellenséget apríthatjuk. Nos, a Chasert bizonyosan nem lehet evvel a váddal illetni, mivel nem kevesebb, mint hatvan eszközzel keseríthetjük meg az ellenünk szegülők életét. Van itt minden, pisztolyok, puskák, gépfegyverek, gránátok, rakétavetők, és még különleges, futurisztikus kütyük is.

Egy másik érzékeny pont a grafika, de a Chasernek ezen a területen sem kell szégyenkeznie. A minimális gépigény még nem teljesen ismeretes, de nem lesz szükségünk a legújabb processzorral és videokártyával felszerelt erőműre, hogy a játék nagyobb felbontásban is megfelelő sebességgel fusson. Emellett mind a környezet, mind a karakterek kidolgozása igen részletes, és nagyon sok olyan tárggyal találkozunk, mellyel lehet valamit kezdeni, ha mást nem, legalább mérgünkben szétlőni.

A zene és a hanghatások sokak szerint talán nem annyira fontosak, mint mondjuk a grafika, de aki játszott az Undyinggal, az tudhatja, hogy micsoda hangulatot tud teremteni a tökéletes hanganyag. Noha a Chaser alighanem nem veheti fel a versenyt a Clive Barker művéből készült játékkal, nem marad el az átlag FPS-ektől ezen a téren sem.