Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Feltöltős kombi internetelérés az Axelerótól

Vágólapra másolva!
Az Axelero Internet új szolgáltatást indít Kombi netQuick néven. Nevének megfelelően az új termék a telefonszámla és az internetkapcsolat költségét egyben tartalmazó Kombi, és a feltölthető (pre-paid) netQuick szolgáltatások ötvözésével született.
Vágólapra másolva!

A Kombi netQuick csomag egyik újdonsága, hogy az online aktiválás során dönteni lehet a felhasználás módjáról: az előfizető kívánsága szerint a már jól ismert feltölthető, vagy a sokkal több kényelemmel járó előfizetéses módon is igénybe veheti az internetelérést. A termék nem időben, hanem internetes forintokban számol, amely a telefondíjat és a kapcsolat költségét is tartalmazza. A már ismert netQuick csomaghoz képest újdonság, hogy a Kombi netQuick online regisztrálásakor (https://indulas.axelero.hu) a felhasználó döntheti el, hogy a vásárláskor kifizetett összeget milyen formában használja fel, azaz számlás előfizetővé válik, vagy a feltölthető (pre-paid) változatot választva "leinternetezi" a bruttó 3990 forintos összeget.


Előfizetéses mód

Az előfizetéses rendszert választva online szerződést lehet kötni a Kombi 15, 40 vagy 100 órás szolgáltatásra. Így meghatározott időre - havi 15, 40 vagy 100 órára - 3, 6 illetve 9 ezer forintért kedvezményes, az internet- és a telefonköltségeket is tartalmazó percdíjakkal lehet internetezni. Ebben az esetben a Kombi netQuick csomag árát az első havi előfizetési díjból az Axelero levonja. A termék a Matáv és a Vivendi szolgáltatási területéről vehető igénybe.

A percdíjak napszaktól függően változnak, ez éjfél és reggel 7 óra között 3Ft/perc, hétköznap 7 és 16 óra között 9Ft/perc, míg 16 óra után, illetve hétvégeken 7 és 16 óra között 6Ft/perc.


Feltöltős felhasználás

A feltölthető felhasználási módú induló és feltöltő csomagok az online boltban (https://bolt.axelero.hu) vásárolhatók meg, különböző díjcsomagok formájában. A hozzáférés meghosszabbítható a nagyobb áruházakban megvásárolható feltöltőkártyával, illetve interneten keresztül bankkártya segítségével a szintén az online bolt weboldalán.

A Kombi netQuick felhasználási mód a Matáv, a Vivendi, a Monortel és az Emitel szolgáltatási területeiről vehető igénybe.


Napi száz új ADSL-ügyfél az Axelerónál

Az Axelero ADSL-előfizetőinek száma a január eleji 16 ezerrel közel 37 ezerre nőtt június végére - közölte Drajkó László, a társaság vezérigazgatója pénteken Kombi netQuick bejelentése során. A hagyományos, dial up-os hozzáférésnél sokkal gyorsabb internetezést lehetővé tevő ADSL terjedésére jellemző, hogy naponta mintegy 100 új igény érkezik az Axeleróhoz.

(Az [origo] kiadója az Axelero Internet Rt.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről