Kereskedelmi WLAN-t indít a Westel

Vágólapra másolva!
December 1-jétől a Westel kereskedelmi szolgáltatásként biztosít vezeték nélküli internetelérést arra alkalmas eszközzel rendelkező ügyfeleinek üzleteiben, illetve a Ferihegyi repülőtéren.
Vágólapra másolva!

Miután a Westel a Ferihegy 2B terminálján egy éve elsőként Magyarországon elindította kísérleti WLAN-szolgáltatását, a sikeres tesztidőszakot - mely során ingyenesen lehetett a világhálóra kapcsolódni - követően decembertől kereskedelmi üzembe helyezi a szolgáltatást. Az elősorban üzleti felhasználók számára bevezetett, nagysebességű vezeték nélküli internet-hozzáférést kínáló szolgáltatás a Budapest Airport Rt. közreműködésével a Ferihegy 2B mellett már a Ferihegy 2A terminálon, valamint a Westel valamennyi üzletében elérhető.

A szolgáltatást a Westel havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelei egyaránt igénybe vehetik havidíj nélkül, 15 perces egységekben történő számlázás mellett, amennyiben rendelkeznek vezeték nélküli hálózatok elérésére alkamas notesz- vagy kézi számítógéppel. A WLAN-szolgáltatást a tervek szerint a későbbiekben számos forgalmas ponton (pl. bevásárlóközpontok, konferenciaközpontok) is elérhetővé teszi a mobilcég.