Szoftversarok: ingyen vírus- és spyware-védelem

2005.06.22. 10:17

Ad-Aware v6.0 Free
Az Ad-Aware nem csak megkeresi, de egyben semlegesíti azokat a programokban található, vagy akaratunktól függetlenül feltelepülő spyware-eket, kém-modulokat, melyek kéretlen reklámokkal bombáznak minket, vagy pedig kémkednek utánunk - például elküldik e-mailcímünket, vagy rendszerünk egyéb jellemzőit.
/szoftverbazis/virusvedelem/data/aaw6181.html

SpyBot - Search and Destroy v1.2 (magyar)
Ingyenesen használható spyware semlegesítő szoftver, mely a regisztrációs-adatbázisban és a rendszerünkben található kémprogramokat keresi meg és pusztítja el. A program adatbázisa online frissíthető.
http://www.origo.hu/szoftverbazis/virusvedelem/data/spybotsd.html

PestPatrol v4.2
Hatékony ellenőrzőszoftver, mely a rendszerben található spyware programokat keresi meg és semlegesíti azokat. A PestPatrol a futtatható programok mellett a tömörített (arj, zip, rar stb.) adatok ellenőrzésére is alkalmas.
/szoftverbazis/virusvedelem/data/setuppestpatroleval.html

SpyBlocker v4.4
Spyware-ellenszer program, mellyel hatékonyan védhetjük magunkat a kémprogramok ellen.
/szoftverbazis/internet/segedprg/sb.html

007 Spy Software Free
Állandó védelmet nyújt a program a kémmodulok, spyware-ek ellen. Figyelemmel kíséri a meglátogatott weboldalakat, valamint védelemmel rendelkezik a chat és az e-mail útján terjedő modulok ellen. A program egyéb lehetősége a logfájlok készítése, így billentyűzet-leütések, képek, weboldalak és programfuttatások rögzítése.
/szoftverbazis/virusvedelem/data/007ssinstall.html

BPS Spy-Ware Removerv7.2
Sokoldalú spyware-elhárító szoftver, mely nem csak megkeresi és semlegesíti rendszerünkben található kémszoftvereket, de állandó védelmet is biztosít.  Adatbázisát online frissíthetjük.
/szoftverbazis/virusvedelem/data/bpssr72.html

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKK