Útjára indult az Armed & Dangerous oldala

A LucasArts megnyitotta az Armed and Dangerous című akciójáték hivatalos oldalát. A Planet Moon Studios által készített, humoros hangvételű akcióprogram PC-s és Xboxos változatának megjelenése decemberben várható.

Idén decemberben bújhatunk bele Roman, az ambiciózus bandavezér bőrébe, aki a népen zsarnokként uralkodó király ellen veszi fel a harcot. Teszi mindezt a LucasArts és a Planet Moon Studios akcióprogramjában, az Armed and Dangerousban, mellyel immár részletesebben is megismerkedhetünk a frissen megnyílt honlapján. Az oldalon információkat olvashatunk a játékmenetről, Romanról, illetve az őt segítő karakterekről, megtekinthetünk néhány képet és trailert, valamint pillantást vethetünk azokra a hagyományos, illetve kevésbé hagyományos fegyverekre, melyek a banda segítségére lesznek a zsarnok elleni harcban.
A játékról csak annyit, hogy inkább lesz paródia, mint megszokott akciójáték. Nekem legalábbis úgy tűnt, hogy jó arányban találták el a játszható akció és Douglas Adams humorának arányait.

KAPCSOLÓDÓ CIKK