Kártyás előfizetés szóbeli szerződéssel

Vágólapra másolva!
A Pannon GSM augusztus 4-től alternatív elárusítóhelyeken kezdi meg a Pannon Praktikum és a Pannon Happy kártyás előfizetések forgalmazását. A kártya használatához nem kell papíron szerződést kötni a telefontársasággal.
Vágólapra másolva!

A Pannon GSM kártyás tarifacsomagjai (Pannon Praktikum, Pannon Happy) a jövőben alternatív értékesítési csatornákon keresztül is kaphatók - szóbeli szerződéskötéssel. A SIM-kártyát és a hozzá tartozó hívószámot tartalmazó Pannon Praktikum kártyás csomagok a Shell, a MOL és az OMV üzemanyagtöltő-állomásain; a Pannon Happy a Lapker Rt. Relay és In Medio hálózatában vásárolhatóak meg, illetve mindkét csomag elérhető az ország öt Electro World áruházában.

A SIM-kártyát egy GSM készülékbe helyezve a díjmentesen hívható 171-es telefonszám tárcsázása után azonnal - szóbeli előfizetői szerződés megkötésével - aktiválható az előfizetés. Az [origo] érdeklődésére Somlyai Dóra, a Pannon kommunikációs igazgatója elmondta: minden előfizetőjük adatát egyeztetik a Belügyminisztérium adatbázisával. Ha eltérést tapasztalnak - tehát nem stimmel a bediktált név és személyiigazolvány-szám -, a szerződést felbontják, a kártya használhatatlan lesz. Szintén ellenőrzésképpen a bediktált adatokat egy adategyeztető lapon elküldik az előfizetőnek. Ha az nem küldi vissza, vagy címzett ismeretlen jelzéssel visszajön a levél, az szintén szerződésbontást eredményez.