HP: hét új Photosmart fényképezőgép

Vágólapra másolva!
A Hewlett-Packard sem késlekedik az év elején az új termékek bejelentésével: egyszerre hét új kompakt gépet is bemutatott a Las Vegas-i CES elektronikai kiállításon. Az új modellpalettán fix fókusztávolságú és 3-szoros optikai zoommal ellátott fényképezők egyaránt vannak, felbontásuk öt és nyolc megapixel közötti.
Vágólapra másolva!

A HP új Photosmart készülékei képességeiket illetően széles skálán mozognak, a köztük való eligazodást némileg az segíti, hogy három fő sorozat darabjairól van szó. A legfejlettebb modelltől kezdve tehát a gyártó új típusai a következők: R927, R727, R725, M527, M525, M425 és végül a legolcsóbb modell, amely az E327 típusjelzést viseli.

Forrás: [origo]
HP Photosmart R927

Az R-sorozat az igényesebb fotósoknak készült: a fényképezők teljesen fémből készült vázat és nagyméretű LCD-t kaptak. A csúcsmodell 8 megapixeles felbontású és 3 collos kijelzővel szerelték fel, a két másik gép 6 megapixeles és rejtett optikával rendelkezik.

A Photosmart M-sorozatot a könnyű kezelhetőség jegyében tervezte a gyártó: a beépített vörösszem-effektust eltüntető funkció és a HP Design Gallery feltehetően sokak tetszését elnyeri majd. A Design Gallery segítségével tíz különböző kerettel, illetve tizenkétféle képeffektussal dekorálhatók ki az elkészült fotók közvetlenül a kamerán, PC használata nélkül. A sorozat mindhárom készüléke 3-szoros optikai zoomtartományú, a két komolyabb gép 6 megapixeles, a kisebbik 5 megapixeles felbontással rendelkezik.

Forrás: [origo]
A legolcsóbb új gép: HP Photosmart E327

A legszerényebb tulajdonságokkal az E327-et ruházták fel, ugyanis ez az egyetlen kompakt gép a kínálatban, amely fix objektívet kapott, azaz nem rendelkezik optikai zoommal. Kijelzője is a legkisebb, mindössze 1,8 collos átmérőjű, képérzékelője 5 megapixeles. Előnye viszont, hogy legkönnyebb társai közül, súlya mindössze 108 gramm akkumulátor nélkül. Az új Photosmart sorozat várhatóan március környékén érkezik a boltokba, a legolcsóbb, s legkisebb tudású modell 23 ezer forint körüli összegbe kerül majd, míg a legtöbb funkciót tartalmazó legdrágább típus 83 ezer forint körüli áron lesz kapható.