Nokia E71 és E66: középpontban az üzleti levelezés

Vágólapra másolva!
A Nokia E71 és a Nokia E66 okostelefonok az egyszerű és a HSDPA-nak köszönhetően gyors hozzáférést kínálnak számos email-megoldáshoz.
Vágólapra másolva!

A Nokia bemutatta a Nokia E71-et és a Nokia E66-ot - a legújabb e-mailre optimalizált készülékeket a Nokia Eseries termékskálájából. A letisztult Nokia E71, melyen teljes QWERTY-billentyűzet található, és a stílusos, szétcsúsztatható Nokia E66 egyszerűen mobilizálja a személyes vagy üzleti üzenetküldést, többek között a Microsoft Exchange alkalmazást, a világ legszélesebb körben használt vállalati levelezőprogramját. Mindkét készülék várhatóan júliustól lesz kapható a kulcspiacokon, adók és járulékok előtti 350 eurós kiskereskedelmi áron, ami igen versenyképesnek tűnik ebben az amúgy drága szegmensben.

A rozsdamentes acélt is tartalmazó Nokia E71 és a Nokia E66 fel van szerelve könnyen telepíthető és használható üzleti és személyes e-maillel. Azok, akik a munkahelyükön a Microsoft Exchange-t használják, hozzáférhetnek a leveleikhez a Mail for Exchange mobil e-mail kliens használatával, amely előre fel van töltve a Nokia E71 és a Nokia E66 készülékekre. Ezekkel az Eseries készülékekkel a felhasználók megbízható, valós idejű hozzáféréshez jutnak az e-mailjeikhez, naptárukhoz, névjegyeikhez és feladataikhoz, valamint képesek letölteni Word, Excel, PowerPoint vagy PDF fájl-csatolmányokat közvetlenül a készülékeikre.

A Nokia E71 és a Nokia E66 több mint ezer internetszolgáltatótól támogat email-fiókokat a világ minden pontján, úgy mint a Gmailt, a Yahoo! mailt és a Hotmailt. Ráadásul, a Nokia E71 és a Nokia E66 támogatja a Nokia Intellisync vezeték nélküli email-megoldást, valamint harmadik fél által biztosított e-mail megoldásokat egyaránt.

Az e-mailek és személyes információk kezelésén túl, a Nokia E71 és a Nokia E66 készülékek támogatják a legújabb Ovi-szolgáltatásokat, mint például a térképek, zene- és a médiamegosztás, amelyeket a felhasználók elvárnak készülékeiktől. Ezek között szerepel a gyors és akadálytalan HSDPA-alapú szörfölés, a vezeték nélküli LAN- és 3G-kapcsolat, az A-GPS és a Nokia Térképek a navigációhoz, egy zenelejátszó 8 GB-ig bővíthető memóriával és egy 3,2 megapixeles autofókuszos kamera.