Ha kosarazik, ne vegyen iPhone-t!

matt bonner nba
LOS ANGELES, CA - APRIL 28: Head coach Gregg Popovich and Matt Bonner #15 of the San Antonio Spurs confer as they play the Los Angeles Clippers during Game Five of the Western Conference quarterfinals of the 2015 NBA Playoffs at Staples Center on April 28, 2015 in Los Angeles, California. The Spurs won 111-107. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Stephen Dunn/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Egy amerikai profi kosárlabdázó szerint a tavalyi iPhone 6 okozta a teniszkönyökét, emiatt pedig romlott a sportteljesítménye.
Vágólapra másolva!

A korábbiaknál nagyobb kijelzővel ellátott iPhone 6 és iPhone 6 Plus teniszkönyököt okoz – legalábbis ezt állítja Matt Bonner amerikai kosárlabdázó, aki szerint az Apple készüléke miatt romlott a szezonális sportteljesítménye.

– mondta Bonner, aki tavaly decembertől idén februárig szenvedett a teniszkönyöktől. A San Antonio Spurs játékosa októberben vásárolta meg az iPhone 6-ot, mely valamivel nagyobb kijelzővel jelent meg, mint az azt megelőző 5S.

Bonner úgy véli, hogy a nagyobb érintőképernyő használata miatt gyulladt be a könyöke.

A sérülés a bal karját érintette, mivel pedig a jobbal dob kosárra, ezért játszani még tudott. Ugyanakkor a 41,4 százalékos dobási aránya így is 36,5 százalékra zuhant.

Nem példa nélküli

Az sajnos nem derült ki, hogy Bonner pontosan melyik iPhone 6 variánst használta. Ugyanakkor a kosárlabdázó elmondta, hogy az egyik meg nem nevezett edzője

hasonló sérülésről számolt be, miután túl sok időt töltött el egy mobiljátékkal.