Zuckerberg tagadja, hogy gyíklény lenne

zuckerberg gyik
A Reddit egyik felhasználója által készített kép
Vágólapra másolva!
Élő adásban biztosította arról a felhasználókat a Facebook-alapító Mark Zuckerberg, hogy ő bizony nem reptilián.
Vágólapra másolva!

Első Kérdezz-felelek adását közvetítette Mark Zuckerberg a Facebook Live-en keresztül. Az egy órás műsort több mint százezer ember nézte, akik kommentekben tehettek fel az alapítónak különféle kérdéseket.

Az adás egyik legérdekesebb pillanata az volt, amikor Zuckerberg tagadta, hogy

ő valójában egy olyan gigantikus gyíklény, ami emberi formában létezik.

Ez nem vicc: több olyan konspirációs teória is terjed a világban, melyek szerint a világ leggazdagabb és legnagyobb hatalmú emberei valójában gyíklények, emberi formában. Az elborult teóriáiról ismert David Icke, brit összeesküvéselmélet-szakértő is ezt vallja.

Az egyik kommentelő élő adás közben meg is kérdezte a biztonság kedvéért, hogy igazak-e a híresztelések, miszerint Zuckerberg is a reptiliánok közé tartozik.

„Azt hiszem, a nemet válaszolom. Nem vagyok gyík”- válaszolta Zuckerberg kissé ingerlékenyen. „De maradjanak ilyen minőségiek a kommentek a továbbiakban is, ez eddig egy remek Q&A adás” – folytatta szarkasztikusan.

Egy 2013-as felmérés szerint az Egyesült Államokban nyilvántartott szavazók

négy százaléka hisz komolyan abban,

hogy a társadalmat gyíklények irányítják, hatalmas politikai erejükkel.

A Reddit egyik felhasználója által készített kép Forrás: Reddit

Már 2010 óta találhatók olyan feltételezések a neten, hogy Zuckerberg is közéjük tartozik. Sőt, a Time magazin egyik címlapját is inspirálta, amelyen természetellenesen zöld szemekkel néz vissza Zuckerberg a képről.