Lovakkal tankok ellen? Ezek megőrültek!

Battlefield I
Vágólapra másolva!
Augusztus 18-án veszi kezdetét Kölnben az idei Gamescom, a legnagyobb európai videojátékos rendezvény, ahová kicsődül a legtöbb kiadó és fejlesztő, hogy a nagyközönség és a sajtó is kipróbálhassa a legújabb és a közeljövőben érkező virtuális portékáikat. A Battlefield I egy külön kedvcsináló videóval készült az eseményre, nekünk pedig leesett az állunk a látottaktól.
Vágólapra másolva!

A Battlefield I október 21-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, és a legnagyobb rajongók már alig várják, hogy az I. világháború helyszínein és a múlt század elejének harcászati eszközeit bevetve csaphassanak bele a többszereplős online küzdelmekbe.

Az új epizód eddig is erőteljes darabjának tűnt a 2002-ben indult játéksorozatnak, és a Gamescom tiszteletére kiadott új előzetes csak tovább fokozza az egyre magasabb elvárásokat.

Lovas harcosok szabjával, megállíthatatlan páncélozott vonat, tankok, kétfedelű repülőgépek, tűzharc két lábon és egy mindent elsöprő homokvihar, ami alapjaiban változtatja meg a küzdelem menetét. Legszívesebben már most belevetnénk magunkat a virtuális harcokba!

Ha hozzánk hasonlóan más is szívesen kipróbálná már, hogy milyen lesz I. világháborús körülmények között harcolni, azoknak jó hír lehet, hogy a játékot fejlesztő DICE bejelentette: a mindenki számára hozzáférhető open beta augusztus 31-én veszi kezdetét.

Lovasroham a gépek ellen, a Battlefield I-ben ez is megtörténhet Forrás: EA / DICE

A tesztidőszak alatt a PC, Xbox One és PlayStation 4 tulajdonosok egyaránt kipróbálhatják a végleges játék egy pályáját, ami a Sínai-félsziget egyik sivatagjában ereszti egymásnak az ellenfeleket.

A hatalmas térképen lehetőségünk lesz gyalogos katonaként pusztítani, repülőgépekbe szállhatunk, és a tankok mellett felpattanhatunk az előzetesben látott brutális vonatra is. Alig több, mint két hét, és mindez a miénk lesz.