Hamarosan bejárhatjuk a legbetegebb vidámparkot

Fallout 4: Nuka-World, DLC
Vágólapra másolva!
Augusztus végén jelenik meg a népszerű posztapokaliptikus szerepjáték, a Fallout 4 hatodik, egyben utolsó kiegészítője, amiben az atomháború utáni senkiföldje eddigi legmeredekebb helyszíne, egy teljesen elborult vidámpark lesz bejárható. Móka, kacagás, haramiák és persze mutálódott szörnyek.
Vágólapra másolva!

Ugyan a Fallout 4, a legendás szerepjáték-sorozat legújabb része még tavaly novemberben került a boltok polcaira, de a fizetős kiegészítő tartalmaknak (és a lelkes moddereknek) köszönhetően mind a mai napig folyamatosan bővül,

új helyszínekkel és lehetőségekkel bővítve az amúgy is elképesztően tartalmas videojátékot.

A hatodik, egyben (a jelenlegi információink szerint) utolsó letölthető tartalom (DLC) Nuka-World névre hallgat, és egy egészen új és egyedi helyszínnel bővíti a Bethesda szerepjátékának amúgy sem hétköznapi világát.

A vidámpark rengeteg mókával várja a játékosokat, csak nem a klasszikus értelemben Forrás: Bethesda Softworks

Ahogy azt a kiegészítő címe is sugallja, az új terület a Fallout-univerzum legendás kólagyárának, a Nuka Cola Corporationnek a kalandparkja, ami a frissen kiadott kedvcsináló videó tanulsága szerint az atomháború után is szórakoztató „programokkal" várja az arra tévedő játékosokat.

A Nuka-World viszont nemcsak egy új, méretes, és kellően beteg helyszínnel bővíti a Fallout 4 világát, de a kólás vidámpark új sztorival és küldetésekkel, kiűzendő martalócokkal, eddig nem látott fegyverekkel és vadiúj teremtményekkel is megajándékozza a játékosokat.

A játék hivatalos oldala szerint az új DLC augusztus 30-tól válik elérhetővé a Fallout 4 tulajdonosok számára, PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re egyaránt.

A kiegészítő csomag ára Európában mindhárom platformra 20 Euró, tehát megközelítőleg 6200 Forintot kell kicsengetni érte a Steamen, vagy a konzolok saját áruházaiban.